search
Pittige uitspraak showrunner over de Netflix-spionagethriller 'The Night Agent'
Series / Nieuws

Pittige uitspraak showrunner over de Netflix-spionagethriller 'The Night Agent'

Maker Shawn Ryan is uitgesproken wat betreft een vervolg op 'The Night Agent'.

The Night Agent is een verfilming van het spannende boek van Matthew Quirk. Hoewel de serie in de smaak viel met een publieksscore van 82% op Rotten Tomatoes, was showrunner Ryan behoorlijk uitgesproken wat een vervolg betreft.

In een gesprek met Deadline kwam de mogelijkheid van een eventueel vervolgseizoen ter sprake. Deze vraag is mede gebaseerd op het feit dat Quirk slechts één boek over Peter Sutherland (Gabriel Basso) heeft geschreven.

Met de deur in huis


Ryan valt met de deur in huis. Hij zegt hierover het volgende: "De schrijvers en ikzelf worden niet betaald om ons daar druk om te maken. Ik heb wel wat ideeën maar die ga ik niet uitgebreid bespreken zolang er niks officieels is".

Op zichzelf staande verhalen


"De afspraak was destijds dat het verhaal over Peter een begin, midden en einde zou kennen. Mochten er eventuele vervolgseizoenen komen, dan gaat niet de hele cast van het vorige seizoen mee. Je bent dan immers een ander verhaal aan het vertellen. Dus dan zou ik er met de rest van het schrijversteam voor moeten gaan zitten om uit te zoeken hoe we dit willen vormgeven," licht de maker vervolgens toe.

Het is niet zo dat hij er per sé negatief tegenover staat. "De vragen hoe het verder gaat met Peter, wat het betekent dat hij het werk doet dat hij doet zijn stuk voor stuk de moeite waard. En mocht Netflix een vervolg willen dan sta ik er zeker voor open om hier in de toekomst iets mee te doen," besluit Ryan.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen