Castleden 'Hannibal' niet langer onder contract

Castleden Hannibal niet langer onder contract

De kans dat er een vierde seizoen komt, is daarmee veel kleiner geworden.

Jim Pedd, 3 juli 2015 om 12:43

De cast van NBC’s Hannibal is officieel vrijgelaten uit zijn contract. De serie werd een paar dagen geleden nog geannuleerd, waarmee het derde seizoen het laatste zou worden. Er was nog een kans dat de acteurs en actrices zich konden melden bij een ander netwerk, zoals Amazon, maar het lijkt erop dat ook daar geen opties meer liggen.
Deadline meldt namelijk dat acteurs als Hugh Dancy en Mads Mikkelsen niet langer een contract hebben. Tegelijk heeft Laurence Fishburne net getekend om een rol te spelen in een gloednieuwe serie. De kans dat er een nieuw seizoen komt, lijkt daarmee steeds kleiner te worden.

Showrunner Bryan Fuller liet eerder nog weten graag een vierde seizoen te willen maken, maar ook dit lijkt niet te zullen gebeuren. De showrunner gaat immers ook een actieve rol spelen bij de ontwikkeling van American Gods. Of hij zomaar twee series kan maken op deze manier, is maar de vraag.

Vermoedelijk volgt snel meer duidelijkheid, maar zeker is dat het maken van een vierde seizoen nu een stuk moeilijker geworden is.

Bron: Deadline

Lees meer over: Hannibal, nbc, seizoen 4, vierde seizoen, amazon, hugh dancy, mads mikkelsen, laurence fishburne, bryan fuller, american gods

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws