search

Ons nieuws van vrijdag 3 juli 2015

Nick Zano gecast in 'Minority Report'
Series / Nieuws

Nick Zano gecast in 'Minority Report'

De nieuwe serie is een vervolg op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002.

Fox heeft een nieuwe acteur gecast voor de rol van Arthur in de nieuwe serie Minority Report, gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002, die op zijn beurt weer gebaseerd was op het korte verhaal van Philip K. Dick.

Stark Sands speelt de hoofdrol van Dash, een van de drie Precogs uit de film die nu tien jaar na de opheffing van de Precrime-divisie een normaal leven leidt. Dash heeft nog steeds visioenen van de toekomst en ontmoet een rechercheur (Meagan Good) die door haar verleden wordt getreiterd en hem probeert te helpen iets met zijn gave te doen.

De andere twee precogs waren Samantha en Arthur, de tweelingbroer van Dash. Het was eigenlijk de bedoeling dat Sands ook de tweelingbroer zou spelen, maar daar hebben de makers nu toch van af gezien. Fox heeft nu Nick Zano (The Final Destination gecast als Arthur, wat betekent dat het niet langer een eeneiige, maar een twee-eiige tweeling betreft. Het lijkt er nu dus wel op dat verschillende scenes uit de pilot-aflevering opnieuw gefilmd moeten worden.

In de serie is Arthur het tegenovergesteld van Dash, door de verschillende opvoeding die de twee hebben genoten. Hij gebruikt zijn gaven om persoonlijke macht en rijkdom te vergaren.

De eerste aflevering van Minority Report zal op 21 september dit jaar worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Penoza' draait sleutelscènes op Scheveningse Pier
Series / Nieuws

'Penoza' draait sleutelscènes op Scheveningse Pier

Carmen infiltreert om een drugsoorlog in Amsterdam op te lossen.

De Scheveningse Pier gaat een belangrijke rol spelen in de Nederlandse serie Penoza. Het is volgens een woordvoerder van de Pier de eerste keer dat er op deze manier gebruik gemaakt is van het gebouw. Eerdere series namen wel op rond het strand dat bij de Pier ligt, maar nooit eerder werden er scènes op geschoten.

Welke rol de Pier precies speelt in het seizoen is nog niet bekend, maar naar het schijnt zijn het sleutelscènes. Seizoen 4 laat zien hoe Carmen (Monic Hendrickx) met black-outs en andere fysieke problemen worstelt, na de aanslag op haar leven. In de gevangenis wacht zij het proces af dat het OM tegen haar voorbereidt. Maar omdat er een bendeoorlog in Amsterdam woedt, vraagt de officier van justitie of ze wil infiltreren.

Het seizoen gaat op 13 september van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Castleden 'Hannibal' niet langer onder contract
Series / Nieuws

Castleden 'Hannibal' niet langer onder contract

De kans dat er een vierde seizoen komt, is daarmee veel kleiner geworden.

De cast van NBC's Hannibal is officieel vrijgelaten uit zijn contract. De serie werd een paar dagen geleden nog geannuleerd, waarmee het derde seizoen het laatste zou worden. Er was nog een kans dat de acteurs en actrices zich konden melden bij een ander netwerk, zoals Amazon, maar het lijkt erop dat ook daar geen opties meer liggen.

Deadline meldt namelijk dat acteurs als Hugh Dancy en Mads Mikkelsen niet langer een contract hebben. Tegelijk heeft Laurence Fishburne net getekend om een rol te spelen in een gloednieuwe serie. De kans dat er een nieuw seizoen komt, lijkt daarmee steeds kleiner te worden.

Showrunner Bryan Fuller liet eerder nog weten graag een vierde seizoen te willen maken, maar ook dit lijkt niet te zullen gebeuren. De showrunner gaat immers ook een actieve rol spelen bij de ontwikkeling van American Gods. Of hij zomaar twee series kan maken op deze manier, is maar de vraag.

Vermoedelijk volgt snel meer duidelijkheid, maar zeker is dat het maken van een vierde seizoen nu een stuk moeilijker geworden is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op zesde seizoen 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Eerste blik op zesde seizoen 'The Walking Dead'

We zien Daryl, Glenn en Maggie op de eerste foto's.

AMC zal op 10 juli tijdens de SDCC een eerste trailer vrijgeven voor het zesde seizoen van The Walking Dead, maar heeft voordat het zover is alvast via EW een stel foto's vrijgegeven. Hieronder zien we Daryl (Norman Reedus), Glenn (Steven Yeun) en Maggie (Lauren Cohan). Wat ze precies doen weten we niet, maar vermoedelijk is de boel in Alexandria dus ook niet zo veilig als gedacht.

Heel veel is er nog niet bekend over dit nieuwe seizoen van de hitserie. Vermoedelijk zullen de Wolves, die tegen het einde van het vijfde seizoen geïntroduceerd werden, een grote rol gaan krijgen als de slechteriken van het seizoen. Wie weet nemen Daryl, Glenn en Maggie het op de foto's wel tegen hen op. Afwachten zullen we nog wel even, het nieuwe seizoen van de show gaat pas later dit jaar in première.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.