Eerste trailer 'The Walking Dead' seizoen 6!

Eerste trailer The Walking Dead seizoen 6!

Rick moet tegengehouden worden...

Jim Pedd, 10 juli 2015 21:44


Tijdens de San Diego Comic-Con liet AMC een trailer zien voor het zesde seizoen van hitserie The Walking Dead. De trailer, die je hierboven kan bekijken, laat veel van de actie zien, die we dit seizoen mogen verwachten. De premièreaflevering, die op 12 oktober uitgezonden wordt op FOX, duurt anderhalf uur en laat maar liefst 650 Walkers zien. Dat is een record voor de AMC-serie.

Een synopsis is er nog niet voor dit zesde seizoen. Wel weten we dat Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn mede-overlevenden het op zullen nemen tegen een mysterieuze nieuwe groep, de Wolves genaamd. Verder liet een blik op het seizoen onlangs al een aantal personages met getrokken pistolen zien. De kans is groot dat de Walkers niet de grootste vijand zijn in dit seizoen, maar andere mensen.

Het zestien afleveringen tellende seizoen gaat dus op 11 oktober in première. Eerst is nog de companion / prequelserie Fear the Walking Dead te zien. Die gaat later deze zomer van start.

Lees meer over: the walking dead, trailer, rick grimes, amc, seizoen 6, andrew lincoln, promo, fear the walking dead, walkers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws