search
'Succession' komt opnieuw met enorme knallers van verrassingen
Series / Nieuws

'Succession' komt opnieuw met enorme knallers van verrassingen

De nieuwste [i]Succession[/i]-aflevering komt met de ene verrassing na de ander.

Na een zeer verrassende derde aflevering, weet ook de vierde aflevering van het laatste Succession-seizoen kijkers te verbazen.

Succession is populairder dan ooit. Het vierde seizoen begon sterk, maar dankzij een onverwachte wending in de derde aflevering kijken er nu wekelijks steeds meer mensen naar de serie.

Succession aflevering 4


En dat is niet zonder reden. Na de emotionele derde aflevering, waarin misschien wel het belangrijkste personage - Logan Roy - plotseling om het leven kwam, weet ook de meteen daarop volgende aflevering te verrassen.

Want nu Logan Roy dood is, moet het bedrijf overgenomen worden door een nieuwe CEO. Dat is immers waar de hele serie eigenlijk al vanaf de allereerste aflevering over gaat. Dus wie moet het worden?

Daar wordt de hele aflevering over gediscussieerd, totdat er plotseling een testament wordt gevonden in de persoonlijke kluis van Logan. Daar staat op vermeld, en nog eens extra onderstreept, dat Kendall Logan Roy zijn vader op moet volgen als CEO.

Kendall, Roman en Shiv reageren hier uiteraard erg verrast op, maar het idee bevalt Kendall wel. Zo simpel is het echter niet, want Roman en Shiv willen niet zomaar opzij gezet worden.

Uiteindelijk is er één grote verliezer in dit conflict, en dat is Shiv. Ze wordt compleet vergeten als Kendall en Roman besluiten samen de macht te grijpen, omdat Roman toch al COO was.

Succession seizoen 4 aflevering 4 werd beter bekeken dan welke première van de serie dan ook. Op zondagavond werd de aflevering zo'n 2,6 miljoen keer bekeken op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen