search

Ons nieuws van dinsdag 18 april 2023

HBO smijt met ongekend veel geld, deze serie MOET een succes worden
Series / Nieuws

HBO smijt met ongekend veel geld, deze serie MOET een succes worden

Kosten nog moeite worden gespaard om de nieuwe 'Harry Potter'-serie een succes te maken.

Een paar dagen geleden heeft HBO Max (binnenkort bekend als MAX) bekend gemaakt een serie te maken van Harry Potter. Door de Potter-fans is dit uiteraard positief ontvangen en er zullen, als het goed is, ook een hoop nieuwe Potter-fans bijkomen als de serie strak te zien zal zijn.

Alles betalen


Een groot budget is geen garantie voor succes maar het is wel goed om te weten dat HBO er een heleboel geld tegenaan gaat gooien om de serie een hit te laten worden. HBO-voorzitter Casey Bloys heeft aangeven dat het netwerk 'alles zal betalen' om de serie succesvol te laten zijn.

GOT budget


Hij gaf aan dat de serie qua budget op dezelfde hoogte zal staan als Game of Thrones of House of the Dragon, hetgeen betekent dat we rekening moeten houden met budgetten van ten minste $ 125 miljoen per aflevering!

Casten


Men gaat nu beginnen met casten, wat nog niet zo gemakkelijk zal zijn. De Harry Potter-personages zijn zo bekend dat het best lastig zal zijn om iemand anders dan Daniel Radcliffe als Potter te zien rondlopen.

Wij blijven het allemaal volgen en houden jullie op de hoogte van het vervolg. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie te zien zal zijn. Tot die tijd de films nog maar eens bekijken? Dat kan hier op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze film verovert HBO Max in een rap tempo
Films / Nieuws

Deze film verovert HBO Max in een rap tempo

Op de planeet wordt de familie geconfronteerd met de opstandige, plaatselijke bevolking, een keizer met eigen plannen en een legio zandwormen.

Op de streamingdienst HBO Max zijn veel films te zien die meer dan de moeite waard zijn. We lichten er nu eentje uit: Dune.

Verhaal


Dune gaat over het winnen van een kruid dat de levensduur van mensen verlengt en intergalactisch reizen mogelijk maakt. Deze is cruciaal voor het leven en te vinden in de woestijnlandschappen van de planeet Arrakis. Paul Atreides, die magische krachten bezit, reist met zijn familie naar deze planeet. Het doel is om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Kapers


Maar er zijn kapers op de kust. Op de planeet wordt de familie geconfronteerd met de opstandige, plaatselijke bevolking, een keizer met eigen plannen en een legio zandwormen.

Valt in de prijzen


Dune wordt gezien als een van de beste bioscoopfilms van 2021. De film won zes Oscars en krijgt een waardering van een 8/10 op IMDB en 83 procent op Rotten Tomatoes.

De hoofdrollen worden gespeeld door Timothée Chalamet (Don't look Up, Call Me by Your Name) en Rebecca Ferguson (Reminiscence, Doctor Sleep).

Tweede deel


Het tweede deel van de film is in de maak en wordt eind 2023 verwacht in de bioscoop. Tot die tijd kunnen we genieten van het eerste deel van Dune op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende en onverwachte nieuwe 'The Walking Dead'-serie in de maak
Series / Nieuws

Opvallende en onverwachte nieuwe 'The Walking Dead'-serie in de maak

Gaat deze spin-off eindelijk antwoord geven op de grote mysteries uit The Walking Dead Universe?

Er is opvallend nieuws rond een nieuwe The Walking Dead-serie. AMC heeft namelijk een gloednieuwe serie besteld, met hapklare afleveringen.

Nadat The Walking Dead geëindigd is, zijn er veel geruchten over verschillende spin-off series om zo de franchise uit te breiden. Drie van deze spin-offs zullen focussen op personages uit de originele serie.

De nieuwe spin-off, More Tales, speelt zich in hetzelfde universum af als TWDU en is het vervolg van Tales of the Walking Dead.

Wat te verwachten van More Tales


More Tales zal bestaan uit 6 afleveringen, met allemaal korte verhalen. De nieuwe serie heeft dus een specifieke connectie met Tales of the Walking Dead en er zullen dan ook zeker wat bekende gezichten te zien zijn.

Een verhaal dat misschien in de serie kan zitten, is het achtergrondverhaal van Abraham, Eugene en Rosita. Andere verhalen kunnen wellicht te maken hebben met de verdwijning van Heath en het lot van Alex en Jake.

Bekijk hieronder hoe de zombies RTL Late Night bezoeken en stream The Walking Dead op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is het allereerste scheldwoord gevallen binnen het 'Star Wars'-universum?
Series / Video/clip/featurette

Is het allereerste scheldwoord gevallen binnen het 'Star Wars'-universum?

In 'The Mandalorian' lijkt het erop dat men met een lange traditie gebroken heeft.

Men zou het bijna niet willen geloven, maar vele fans van Star Wars zijn ervan overtuigd dat de laatste aflevering van The Mandalorian een lange traditie zal breken binnen het universum ver, ver weg. Ze denken namelijk dat de eerste 'F-bom' zal worden gegooid binnen de franchise.

In het kindvriendelijke universum van Star Wars is er tot nu toe nog nooit gescholden op beeld. In de seizoensfinale van Andor zou oorspornkelijk worden gescholden, maar Lucasfilm heeft achteraf besloten dit deel te wijzigen.

Cassians moeder Maarva had in de originele scène geroepen: "F*** the Empire!" In de laatste versie was echter voor de kijker te horen: "Fight the Empire!" Het is bevestigd dat dit binnen de postproductie is gewijzigd.



Eerste scheldwoord


In de vorige aflevering The Spies in The Mandalorian zou een Anzellan droidsmith roepen: "I'm out, motherf*cker". Ondanks dat het niet best te horen is, is het behoorlijk aannemelijk. Beluister zelf het fragment hieronder.



Nu te bekijken


Dat dit moet gebeuren als reactie op de schattige Grogu, is natuurlijk zeker het lachen waard. The Mandalorian bekijk je nu bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie van de allerbeste films over gokken op Pathé Thuis
Films / Nieuws

Drie van de allerbeste films over gokken op Pathé Thuis

Alles verloopt soepel, totdat een speler zijn schulden niet kan betalen.

Wil je een film kijken zonder vast te zitten aan een abonnement? Met Pathé Thuis kan dat. Via Pathé Thuis kun je de beste gokfilms bekijken. We lichten er drie uit.

21: Las Vegas


Een slimme leerlingengroep van wiskundedocent Micky Rosa (Kevin Spacey) heeft een plan ontwikkeld om samen zoveel mogelijk geld te verdienen met Blackjack. Het is te hopen dat de beveiliging van het casino (Laurence Fishburne) hier niet achter komt.



Poker Face


Miljardair Jake nodigt zijn jeugdvrienden uit voor een potje poker op zijn landgoed. Jake heeft een leuk plan bedacht voor zijn vrienden, maar op dat moment dringt er een gevaarlijke inbreker binnen. De kaarten zijn opnieuw geschud.



Molly's Game


Molly organiseert pokeravonden voor rijke, bekende gezichten en hoge inzetten. Alles verloopt soepel. Ze is succesvol en rijk en er lijkt geen vuiltje aan de lucht, totdat een speler zijn schulden niet kan betalen.



Pathé Thuis


De films 21: Las Vegas en Molly's Game zijn te huur vanaf 2,99 euro. Poker Face is vanaf 20 april te huur via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Review Rakuten TV - prijzen, aanbod, series en meer
Series / Streaming-diensten

Review Rakuten TV - prijzen, aanbod, series en meer

Met een enorme collectie aan veelal gratis films moet je Rakuten TV zeker eens proberen.

​​Misschien ken je de streamingdienst al via het knopje op je afstandsbediening: Rakuten TV. Op het Japanse platform kan je films en series veelal gratis kijken, maar bekendere films kan je er ook huren of kopen. Lees hieronder alles over hun prijzen, aanbod en voordelen!

Opgericht in: 2012
Hoofdkantoor in: Barcelona, Spanje
Focus: Internationale films, series en programma's
Betalingsvorm: Advertenties, huren of kopen
Prijs: -

Het van origine bedrijf Rakuten kocht in 2012 het VOD-platform Wuaki.tv op en doopte het om tot Rakuten TV. Onder deze naam betrad het bedrijf de Europese markt als aanbieder van films, series en programma's.

De catalogus van Rakuten TV is ondertussen flink gegroeid, en werd in 2019 uitgebreid met Rakuten Sports voor livesport. Ook zijn er ondertussen al vele Rakuten Originals verschenen. Ondanks het uitgebreide aanbod heeft het platform alleen nog niet echt voet aan de grond gekregen in de Nederlandse markt.

Aanbod



Het platform is vergelijkbaar met Prime Video of Pathé Thuis in het aanbieden van een heleboel kwaliteitsfilm voor verhuur en verkoop. Daarnaast biedt Rakuten TV meer dan negentig gratis lineaire kanalen, die variëren van nieuws tot sport tot entertainment.

Een kinderhoek kon niet ontbreken, samen met meerdere samenwerkingen met bijvoorbeeld Lionsgate. Ook kocht Rakuten in eerdere jaren het Aziatische platform Viki op, waardoor er dramaseries vanuit heel Oost-Azië kosteloos beschikbaar zijn.

Vijf van de bekendste series op Rakuten TV zijn:
1. De Smurfen
2. Kampioenen
3. The Giants
4. De Daltons
5. At a Distance Spring is Green



Beschikbaarheid



Rakuten TV is vaak te vinden op de afstandsbedieningen van vele Smart TV's, en kan ook via smartphones en browsers worden gevonden.

Het platform is beschikbaar in de meeste Europese landen en in Japan - daarbuiten kan men de dienst niet gebruiken.

Prijzen en abonnementen



Voor veel van de content hoeft de kijker niet te betalen, maar moeten enkel een paar advertenties worden gekeken. Sommige films kunnen worden gehuurd voor vaak een schappelijke prijs van €4 tot €6 in Ultra-HD.

Sommige films of series kunnen enkel worden gekocht voor best pittige prijzen van €8 tot €16 in Ultra-HD. Waarschijnlijk kon het platform enkele via deze relatief hoge prijzen het aanbieden van deze topcontent zekerstellen.

Gebruikers kunnen geld op hun account zetten via PayPal of een creditcard, maar voor het gratis bekijken films of programma's te kijken is geen account vereist.



Onze tip



Dat de catalogus van Rakuten TV aanzienlijk is, is niet te ontkennen. Het jammere is dat het merendeel bestaat uit B-films, en dat kwalitatief betere films vaak nog behoorlijk duur zijn. Series zijn er nauwelijks op te vinden, wel een hoop tv-zenders die men eigenlijk nooit kijkt.

Rakuten TV is een VOD-platform met potentie, maar lijkt nog niet helemaal afgestemd te zijn op de Nederlandse markt. Neus gerust eens een keer rond en zet wat gratis films of series op, maar de kans is klein dat je dat knopje op je afstandsbediening heel veel vaker gaat gebruiken.


Ga zelf naar Rakuten TV


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bill Harder wil helemaal niks meer doen na 'Barry'
Series / Nieuws

Bill Harder wil helemaal niks meer doen na 'Barry'

Bill Hader wil niets liever dan op een luchtbedje liggen en van de zon te genieten.

Dit jaar is het allerlaatste seizoen van de HBO hitserie Barry te zien. De serie zal het verhaal dan afsluiten met vier mooie seizoenen. Wat zijn eigenlijk de plannen van acteur en regisseur Bill Hader als hij geen werk meer heeft?

Bill Hader speelde in elke aflevering van Barry het gelijknamige hoofdpersonage. Daarnaast nam hij gedurende de serie steeds meer regie taken op zich.

Uiteindelijk was hij dan ook niet alleen de ster van de show, maar ook de regisseur van seizoen 4. Dit zijn twee hele drukke banen en zijn leven zal er dan ook heel anders uit gaan zien als Barry afgelopen is.

Een welverdiende vakantie


Hader heeft de afgelopen 10 jaar geen één keer een echte vakantie gehad en nu is dus de perfecte tijd voor hem om een keer helemaal niks te doen.

Als hij helemaal uitgerust is, wil hij wel weer graag achter de camera staan als filmregisseur. Hij hoopt inspiratie op te doen op zijn vakantie om weer helemaal fris aan een nieuw project te beginnen.

bekijk hieronder de trailer en stream Barry op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk meer 'The Sandman' nieuws van schrijver Neil Gaiman over seizoen 2
Series / Nieuws

Eindelijk meer 'The Sandman' nieuws van schrijver Neil Gaiman over seizoen 2

De schrijver en de producenten zijn misschien al verder op weg dan je denkt.

In de tijd dat veel series aan strenge eisen moeten voldoen voor een verlenging, of gewoon simpelweg gecanceld worden, heeft Netflix's The Sandman met veel gemak een tweede seizoen afgedwongen. Schrijver Neil Gaiman komt nu met meer nieuws.

De mysterieuze serie werd al snel geliefd bij veel kijkers en kreeg dan ook snel de bevestiging van Netflix dat het verlengd zou worden. Sinds die bekendmaking is het vrij stil geweest rondom de serie. Gaiman, de schrijver van oorspronkelijke comics en uitvoerend producent van de serie, vertelt op social media dat er al een hoop onderweg is.

Scripts, casting en sets worden ontwikkeld


Sommige fans wilden graag meer weten en vroegen op Tumbler aan Gaiman voor een update. Hij reageerde kort en bondig: "Scripts worden geschreven, we zijn aan het casten voor de eerste aflevering en daarna gaan we opnemen. Sets worden ontworpen."

The Sandman is gebaseerd op de gelijknamige DC-comics van Gaiman. Het is een rijke mix van moderne mystiek en donkere fantasie waarin hedendaagse fictie, historische drama en legendes naadloos in elkaar verweven zijn. Rollen zijn er onder andere voor acteurs Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Charles Dance, Jenna Coleman en Stephen Fry.

Kijk het hele eerste seizoen van The Sandman op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lily-Rose Depp ziet er waanzinnig uit in 'The Idol' van HBO Max
Series / Trailer

Lily-Rose Depp ziet er waanzinnig uit in 'The Idol' van HBO Max

De serie die al controversieel was voor deze zelfs maar uitkwam.

The Idol gaat eindelijk starten zodat iedereen zelf kan uitmaken of de serie inderdaad zo controversieel is. De serie kwam in het nieuws doordat onverwacht het roer omgegooid werd wat het verhaal betreft.

In eerste instantie was Amy Seimetz (Killing Eve, Sweet Tooth) de regisseur. Het verhaal over popster Jocelyn (Lily-Rose Depp) die te maken krijgt met de rare sekteleider Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaya) werd echter dusdanig omgegooid dat Seimetz opstapte.

Drastische veranderingen


Onder andere IndieWire berichtte dat The Weeknd niet zo blij zou zijn geweest met het verhaal zelf. Dit kan een kwestie van ego zijn, en meer in beeld willen zijn dan collega Lily-Rose Depp. Hij wilde het sekte-element er uit laten halen en er wat minder een 'vrouwenverhaal' van maken.

Het filmen zat er echter al bijna op. De nieuwe regisseur Sam Levinson, bekend van Euphoria, moest toen het nodige herschrijven en opnieuw filmen. Er zou nu meer nadruk liggen op de verhouding die Jocelyn en Tedros hebben, met meer seksualiteit en ook meer naakt.

Vertoning Filmfestival Cannes


Een en ander leidde tot de nodige kritiek, helemaal toen bekend werd dat The Idol op het prestigieuze Filmfestival van Cannes vertoond zal worden. Wel betreft het een première en de serie valt dus buiten de competitie.

Je kunt The Idol vanaf 4 juni streamen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tom Hardy is helemaal klaar voor zijn Netflix-film 'Havoc'
Films / Foto's

Tom Hardy is helemaal klaar voor zijn Netflix-film 'Havoc'

Op het officiële Instagram-account van de actiefilm 'Havoc' zijn nu een aantal foto's gereleased waarop we een uitgeputte en bebloede Hardy zien.

Hardy is nu te zien op foto's voor een van zijn nieuwe projecten. Voor de komende actiefilm van Netflix Havoc hebben we nu een aantal gave eerste foto's gekregen.

Diep web


Het verhaal speelt zich af na een mislukte drugsdeal. Rechercheur Walker (Hardy) moet zich een weg banen door de criminele onderwereld om de vervreemde zoon van een politicus te redden. Hierbij ontrafelt hij een diep web van corruptie en samenzwering dat zijn hele stad verstrikt.

Achter de film


De film is geschreven en geregisseerd door Gareth Evans welke ook bekend is van de film The Raid.

Naast Hardy zien we andere bekende acteurs in de hoofdrollen als Forest Whitaker, Timothy Olyphant, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Yeo Yann Yann, Quelin Sepulveda en Luis Guzmán.

Foto's


Afgezien van de onderstaande beelden is er nog niet veel bekend over de film. Er is ook nog niet bekend vanaf wanneer we de film kunnen gaan streamen bij Netflix. Wat we wel kunnen zien in onderstaande beelden is dat de actie van het scherm afknalt.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Hardy


De acteur heeft voor de film een meedogenloos trainingsregime ondergaan ter voorbereiding op het project. Hij deed twee tot drie crossfit workouts per dag en een uur Braziliaans jiu-jitsu. Daarnaast is hij druk geweest met het leren van de stunt choreografie.

Naast Havoc is de acteur momenteel ook druk met een volgende film voor Venom. Het derde deel in deze reeks heeft vanaf afgelopen februari de status pre-productie.

Netflix


Havoc zal straks naar Netflix komen voor een ieder om te streamen. Momenteel is er nog niets bekend over een releasedatum maar zodra deze er is zullen we een update geven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' gaat meer op 'Game of Thrones' lijken in seizoen 2
Series / Interview

'House of the Dragon' gaat meer op 'Game of Thrones' lijken in seizoen 2

Veel fans kunnen niet wachten op seizoen 2 van 'House of the Dragon', maar dit seizoen gaat wel meer op 'Game of Thrones' lijken

Ryan Condal van House of the Dragon legt uit waarom het tweede seizoen meer op Game of Thrones zal lijken dan het eerste seizoen.

House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin. De serie ging vorige zomer in première op HBO en heeft sinds die tijd vooral positieve reacties gekregen. In het eerste seizoen hebben we alle gebeurtenissen rond de Targaryen Burgeroorlog meegemaakt.

Rustig aan


Het tweede seizoen van House of the Dragon is momenteel in volle gang. In een recent interview met Collider legt Condal uit dat het aankomende seizoen een verhaal zal volgen dat dichter bij Game of Thrones ligt.

Zo legt hij uit dat ze minder snel door gebeurtenissen zullen razen en minder tijdsprongen gaan maken. In seizoen 2 zal het huis Targaryen nog meer in de problemen komen, maar het verhaal wordt op een meer traditionele manier verteld. Bekijk de uitspraak van Condal hieronder:

Enthousiasme


"Ik ben enthousiast om verder te gaan waar we gebleven waren. We kunnen ons nu richten op het verhaal op een meer traditionele manier, net zoals in Game of Thrones. We hebben altijd gesproken over dit specifieke verhaal, net zoals George [R.R. Martin], als een Shakespeariaanse of Griekse tragedie," aldus Condal.

Daarna gaat hij verder: "De serie gaat eigenlijk over een huis dat van binnenuit uit elkaar valt. Alle puzzelstukjes liggen nu klaar, dus ik ben heel enthousiast om het nieuwe hoofdstuk te vertellen, en te zien wat er gebeurt nu Viserys weg is en de situatie niet meer beheerst."



Stream het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgen we het gezicht van Din Djarin te zien in seizoen 3 van 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Krijgen we het gezicht van Din Djarin te zien in seizoen 3 van 'The Mandalorian'?

We hebben tot nu toe Din Djarin nog niet zonder helm gezien in seizoen 3 van 'The Mandalorian', maar komt daar nu toch verandering in tijdens de finale?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gaan online geruchten rond dat seizoen 1 van The Mandalorian de echte reden kan zijn waarom Din Djarin wordt ontmaskerd in de finale van seizoen 3.

Din is gevangengenomen door Moff Gideon en zit momenteel vast op de keizerlijke basis van Mandalore. Fans denken nu dat we in de finale van The Mandalorian voor de enige en eerste keer het gezicht kunnen zien van Pedro Pascal in seizoen 3.

Gerucht op YouTube


EcksClips heeft op YouTube zijn theorieën gedeeld. Zo zou Disney hebben geprobeerd om Pascal alleen te betalen als stemacteur in het eerste seizoen van The Mandalorian. Pascal was echter niet blij met dit aanbod omdat hij dit te laag vond.

Er wordt nu beweerd dat ze een scène hebben toegevoegd waarin Pascal zijn masker afzet, zodat hij het salaris zou krijgen van een echte acteur. In seizoen 2 hebben we Din al meerdere keren zonder helm gezien, dus het zou niet raar zijn als dit ook in seizoen 3 gebeurt.

Grote kans


Als het gerucht waar is, dan is de kans groot dat we het gezicht van Pascal te zien krijgen in de finale van seizoen 3. Din werd in de laatste aflevering gevangengenomen, maar niet vermoord. Dit komt waarschijnlijk omdat Moff Gideon hem nog wil martelen en ondervragen.

Gideon zou dan wel zijn helm moeten afnemen, omdat hij Din niet kan martelen als hij wordt beschermd door zijn pantser. Daarnaast krijgt Gideon dan eindelijk de kans om het gezicht van Din te zien en hem te vernederen, nadat hij meerdere plannen van hem in de weg heeft gestaan.

Bewijs


Als we daadwerkelijk het gezicht van Din te zien krijgen in de laatste aflevering van seizoen 3, dan zou dit nog meer bewijs zijn voor alle theorieën die zijn bedacht rondom de kwestie.

Bekijk de video van EcksClips hieronder en stream alle afleveringen van The Mandalorian op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zijn bang voor spin-off van spin-off 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Fans zijn bang voor spin-off van spin-off 'The Big Bang Theory'

Fans zijn in afwachting van nieuws over de spin-off van 'The Big Bang Theory'

Het grote nieuws dat er een spin-off komt van The Big Bang Theory is inmiddels ingedaald. De fans zijn inmiddels aan het speculeren geslagen wat voor spin-off we nu precies kunnen verwachten.

Hoop van fans


Fans hopen natuurlijk dat de spin-off ziet op een van de 'The Big Bang Theory'-personages. Hoe gaat het verder met Amy, Howard of Raj? Een vervolgserie met Leonard en Penny? Dat zou volgens de fans het mooiste zijn, een vervolgserie met één of meerdere van de hoofdpersonages.

The Young 2?


De fans zouden ook best kunnen leven met een nieuwe 'The Young …'-variant. Hoe zou een jonge Howard, Raj of Penny zich hebben gedragen? Interessante materie voor een nieuwe prequel

Teleurstelling?


De kans bestaat echter dat de fans van het origineel flink teleurgesteld gaan worden. Er gaan geruchten dat de eerste spin-off The Young Sheldon zo populair is dat er een spin-off van deze serie zal komen. Ja, een spin-off van een spin-off dus.

Logistiek


Logistiek gezien is het natuurlijk veel makkelijker om één of meerdere personages van The Young Sheldon, een serie die nog altijd loopt, over te hevelen naar een nieuwe serie.

Afwachten maar


Hardcore fans van The Big Bang Theory zullen dus mogelijk teleurgesteld raken. Wij informeren jullie zodra er meer informatie over de spin-off bekend is.

Tot die tijd kun je op Netflix nog lekker naar je favoriete sitcom kijken. Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




[more=q3f3nw4yeelg]Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto[/m
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het einde van 'The Last of Us' is voorlopig nog niet in zicht
Series / Nieuws

Het einde van 'The Last of Us' is voorlopig nog niet in zicht

We hebben het laatste van The Last of Us op HBO Max voorlopig nog niet gezien, als we de showrunner mogen geloven.

Het eerste seizoen van The Last of Us is nu te zien op HBO Max. Het verhaal volgt de eerste game, maar er is er nog een! Een grotere game, die meer dan één seizoen zal beslaan in de serie.

Iedereen die The Last of Us Part 2 gespeeld heeft zag al aankomen dat de game niet in één seizoen van tv zou passen. Zoals Craig Mazin, showrunner van The Last of Us zegt, is er "behoorlijk wat verhaal om te vertellen" betreft de tweede game.

The Last of Us seizoen 2


In een recent interview bevestigde Mazin dat er inderdaad nog meer dan een seizoen gaat komen van The Last of Us. "Ons plan is om het niet voor slechts een seizoen nog te doen. We zullen nog een tijdje blijven plakken."

Of hij daarmee doelt op meer dan twee seizoenen, is niet duidelijk. Hij sluit in ieder geval niet uit dat er na een derde seizoen ook nog een vierde seizoen komt. Dat hangt waarschijnlijk af van een mogelijke derde game in de franchise, die nog niet aangekondigd is, maar wel logisch lijkt.

Mazin bevestigde tevens dat het tweede seizoen van The Last of Us momenteel nog geschreven wordt. Volgens Bella Ramsey, die Ellie speelt in de serie, begint de productie later dit jaar pas. Een release laat in 2024 of vroeg in 2025 lijkt dan ook de meest waarschijnlijke keuze.

The Last of Us is nu te zien op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Ben Affleck doet opvallende onthulling over zijn 'Buffy the Vampire Slayer'-rol
Series / Nieuws

Ben Affleck doet opvallende onthulling over zijn 'Buffy the Vampire Slayer'-rol

De acteur deelt een grappig feitje over zijn enige tekst in de film.

Ooit was ook Ben Affleck een jonge, opkomende acteur die het probeerde te maken in Hollywood. Een van zijn eerste rollen was in de horrorkomedie Buffy the Vampire Slayer uit 1992, de film die de inspiratie was voor de gelijknamige serie enkele jaren later.

Veredelde figurant


Een echt indrukwekkende rol was het niet. Affleck was in de film nauwelijks meer dan een figurant. Hij speelde in een scène een basketbalspeler op de achtergrond, en had maar een enkele zin aan tekst.

Interview


Nu blijkt dat zelfs de enige zin tekst die hij had helemaal niet van hemzelf afkomstig is. Dat onthult de Amerikaan in een interview met Uproxx. ''Ik ging de film kijken met vrienden'', vertelt de acteur.

''En ik klonk heel anders. En ik besefte meteen dat ze mijn tekst opnieuw hadden opgenomen. Ze moesten iemand inhuren om de tekst 'Hey man, take it' in te spreken. Blijkbaar kon ik zelfs dat niet overtuigend genoeg zeggen.''

Air


Inmiddels zijn regisseurs en studiobazen wel overtuigd van Affleck's kwaliteiten, en niet alleen als acteur.

Momenteel draait het goed ontvangen Air in de bioscopen, een film die Affleck regisseerde en waarin hij ook nog eens als acteur in actie komt. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur uit 'Lost' walgde van het einde: "behoorlijk emotioneel"
Series / Nieuws

Acteur uit 'Lost' walgde van het einde: "behoorlijk emotioneel"

Harold Perrineau geeft echter aan dat zijn mening over de Lost-finale veranderd is sindsdien.

Toen Lost in 2008 ten einde kwam, was bijna iedereen teleurgesteld. Vijftien jaar later kijkt één van de acteurs echter met een andere blik op een avontuur waar hij jarenlang nauw bij betrokken was.

Harold Perrineau speelde Michael Dawson in Lost. Kort na het aflopen van de serie gaf hij aan "teleurgesteld te zijn... net zoals de fans teleurgesteld zijn." In een recent interview zegt hij echter iets anders.

Harold Perrineau over Lost


ComicBook interviewde Perrineau voor de première van seizoen 2 van From, waar de acteur vanaf zondag in te zien is. Ook spraken ze kort over het veelbesproken einde van Lost, waar Perrineau het volgende over te zeggen heeft:

"Nou, weet je, vroeger was ik er een beetje gefrustreerd over voor het personage, voor Michael en voor Walt. Maar waar ik aan denk, de mensen die het schrijven en ik waardeer het echt. Het is hetzelfde wat ik waardeer aan From is dat je op deze geweldige rit stapt waar je emotioneel van wordt."

"Dus zes jaar lang, weet je, je bent hier gewoon mee bezig, dit opwindende ding gebeurt voor jou en hoe het ook eindigt, het verandert niet dat je net zes jaar van deze achtbaanrit hebt gehad. Dus mijn standpunt is daarin veranderd, alsof het einde er echt niet toe doet, maar dat de reis er echt toe doet. Ik denk dat het een heel slimme manier was om de finale van Lost te bekijken."

Kortom, als de reis naar het einde toe mooi was, dan maakt het niet zoveel uit dat het einde zelf misschien beter kon. Misschien een mooie les voor Game of Thrones-fans, die net als Lost-kijkers nog steeds bezig zijn met het verwerken van het laatste seizoen.

Bekijk Lost nu op Disney Plus.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op SkyShowtime: het mysterieuze 'Nope'
Films / Featured

Nieuw op SkyShowtime: het mysterieuze 'Nope'

SkyShowtime geeft ons vanaf woensdag 19 april de horror-scifi film 'Nope'.

De film van Jordan Peele uit 2022 komt vanaf woensdag naar SkyShowtime. Vanaf 22 juli vorig jaar was de film te zien in de bioscopen en nu kun je hem ook streamen bij de dienst.

Mysterieuze kracht


Verzorgers op een Californische paardenranch stuiten op een mysterieuze kracht die het gedrag van mens en dier beïnvloedt.

Doordachte details


De film van Peele pakt een goede 6.8/10 op IMDb. Bij de site van Rotten Tomatoes scoort de film verschillend met 83% onder de recensenten en bij het publiek iets minder met 69%.

"Regisseur-schrijver Peele kent duidelijk het vak van het opschorten van ongeloof. Ik zeg 'Yup' tegen 'Nope'."

"Er zijn zoveel doordachte details en nuances verweven in deze fantastische thema's, die worden versterkt doordat veel personages de controle over hun eigen verhaal overnemen."

"Zeggen dat ik met afschuw vervuld was, is niet helemaal het juiste woord. Maar 'Nope', dat gaf me dat misselijkmakende, grappige gevoel dat alleen Peele weet te creëren."

Werkt op je gevoel


Ook op Twitter zijn er een hoop enthousiaste reacties over de film te vinden.







Regie en cast


Peele is de regisseur van de film, hij heeft de films Us en Get Out ook op zijn naam staan.

In de film zien we Daniel Kaluuya (Black Panther), Keke Palmer (Alice), Brandon Perea (The OA), Steven Yeun (Beef) en anderen.

Op SkyShowtime


Vanaf woensdag 19 april stream je bij dienst Nope. Zeker een film om toe te voegen aan je watchlist.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession' komt opnieuw met enorme knallers van verrassingen
Series / Nieuws

'Succession' komt opnieuw met enorme knallers van verrassingen

De nieuwste [i]Succession[/i]-aflevering komt met de ene verrassing na de ander.

Na een zeer verrassende derde aflevering, weet ook de vierde aflevering van het laatste Succession-seizoen kijkers te verbazen.

Succession is populairder dan ooit. Het vierde seizoen begon sterk, maar dankzij een onverwachte wending in de derde aflevering kijken er nu wekelijks steeds meer mensen naar de serie.

Succession aflevering 4


En dat is niet zonder reden. Na de emotionele derde aflevering, waarin misschien wel het belangrijkste personage - Logan Roy - plotseling om het leven kwam, weet ook de meteen daarop volgende aflevering te verrassen.

Want nu Logan Roy dood is, moet het bedrijf overgenomen worden door een nieuwe CEO. Dat is immers waar de hele serie eigenlijk al vanaf de allereerste aflevering over gaat. Dus wie moet het worden?

Daar wordt de hele aflevering over gediscussieerd, totdat er plotseling een testament wordt gevonden in de persoonlijke kluis van Logan. Daar staat op vermeld, en nog eens extra onderstreept, dat Kendall Logan Roy zijn vader op moet volgen als CEO.

Kendall, Roman en Shiv reageren hier uiteraard erg verrast op, maar het idee bevalt Kendall wel. Zo simpel is het echter niet, want Roman en Shiv willen niet zomaar opzij gezet worden.

Uiteindelijk is er één grote verliezer in dit conflict, en dat is Shiv. Ze wordt compleet vergeten als Kendall en Roman besluiten samen de macht te grijpen, omdat Roman toch al COO was.

Succession seizoen 4 aflevering 4 werd beter bekeken dan welke première van de serie dan ook. Op zondagavond werd de aflevering zo'n 2,6 miljoen keer bekeken op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 internationaal bekroonde films check je bij NPO Plus
Films / Featured

Deze 4 internationaal bekroonde films check je bij NPO Plus

Bij NPO Plus vind je steengoede films van over de hele wereld.

De collectie van NPO Plus bevat naast films van eigen bodem ook speelfilms van alle uithoeken van de wereld. Check hieronder 4 tips voor steengoede films, die wereldwijd prijzen hebben ontvangen.

Parasite | NPO Plus | Zuid-Korea



Een straatarm gezin begint te werken voor een rijke familie in Seoul. Al snel ontstaat er een complexe relatie tussen de twee families, met onverwachte gevolgen.



Portrait of a Lady on Fire | NPO Plus | Frankrijk



In de achttiende eeuw wordt een jonge schilderes ingehuurd om het portret van een jonge vrouw te schilderen. De twee vrouwen worden verliefd op elkaar, maar hun liefde is gedoemd te mislukken.



Drive | NPO Plus | VS



Een Hollywood-stuntman gebruikt zijn vaardigheden als bestuurder in zijn bijbaan als vluchtwagenchauffeur voor criminelen. Wanneer een klus verkeerd gaat, moet hij alles op alles zetten om zichzelf en zijn naasten te beschermen.



The Whistlers | NPO Plus | Roemenië



Een Roemeense politieagent reist naar het Canarische eiland La Gomera om te leren fluiten als een inheemse bevolking en zo de communicatie van een criminele organisatie te ontcijferen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 4 doodenge horrorseries op Netflix kan je beter niet 's nachts opzetten
Series / Featured

Deze 4 doodenge horrorseries op Netflix kan je beter niet 's nachts opzetten

Een goede nachtrust haal je niet meer als je deze series 's avonds laat opzet.

Toe aan weer eens een lekker griezelige serie? Bij Netflix kan je rekenen op bakken met doodenge series. De redactie van SerieTotaal tipt weer 4 horrorseries die je direct kan kijken.

Sweet Home | Netflix | 10 afleveringen



Wanneer een mysterieuze plaag de wereld overneemt en mensen veranderen in gruwelijke monsters, zit de eenzame tiener Cha Hyun-soo vast in zijn appartementencomplex. Om te overleven moet hij de confrontatie aangaan met zijn eigen angsten en vechten tegen de angstaanjagende wezens die op de loer liggen.



Slasher | Netflix | 3 seizoenen



In een rustig dorpje in Canada ontwaakt een gruwelijke seriemoordenaar. Hij vermoordt zijn slachtoffers op een sadistische en bloederige manier, en laat een spoor van angst en terreur achter. De bewoners van het dorpje moeten vechten voor hun leven, terwijl ze achter de identiteit van de moordenaar proberen te komen.



The Order | Netflix | 2 seizoenen



Wanneer een jonge student, Jack Morton, zich bij een mysterieuze orde voegt, ontdekt hij al snel dat er duistere krachten aan het werk zijn. Hij raakt verstrikt in een web van geheimen en leugens en moet vechten tegen demonische krachten die uit zijn op zijn ziel.



Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre | Netflix | 12 afleveringen



Deze angstaanjagende anthologieserie onthult traditionele Japanse volksverhalen over geesten, demonen en andere gruwelijke wezens. Elk verhaal is doordrenkt van oeroude Japanse folklore en leidt steeds tot een enerverende, bloedstollende ontknoping.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse nieuwe trailer voor 'Sweet Tooth' seizoen 2
Series / Trailer

Grootse nieuwe trailer voor 'Sweet Tooth' seizoen 2

De meeslepende trailer belooft een spannend tweede seizoen van deze bekroonde serie.

Het is bijna zover, de populaire serie is terug en zo te zien is de situatie er niet beter op geworden. Er staat duidelijk veel op het spel.

Gezien de tijd tussen het eerste en tweede seizoen is hoofdrolspeler Christian Convery behoorlijk gegroeid. In een interview met ComicBook verzekerde showrunner Jim Mickles echter dat hij "dezelfde lieve Gus [is] gebleven".

Vaccin tegen elke prijs


Frank Abbott (Neil Sandilands) houdt Gus en zijn vrienden gevangen. De Ziekte doet opnieuw een rondje in de post-apocalyptische wereld, wat Abbott alleen maar vastbeslotener maakt. Er moet en zal een vaccin komen, goedschiks dan wel kwaadschiks.

Tommy (Nonso Anozie) and Aimee (Dania Ramirez) willen Gus en de rest bevrijden. Tommy heeft echter geheimen die het daglicht niet kunnen gedragen. Tot slot komt Gus' moeder Birdie (Amy Seimetz) in beeld. Wordt eindelijk haar rol in alle gebeurtenissen onthuld?

Seizoen 2 van Sweet Tooth kun je vanaf 27 april streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films nemen Netflix en HBO Max over
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films nemen Netflix en HBO Max over

Een tussen wal en schip geraakte spin-off, niet zo ingewikkelde mummies en keukentirannie.

Een nieuwe week met weer een hoop nieuwe films. De redactie van FilmTotaal zette weer op een rijtje welke films van de nieuwe lichting de moeite waard zijn.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die | Netflix



Volgens recensent Jacoline Maes is deze afsluitende film voor de kijker van de serie The Last Kingdom niet echt voldoeningsgevend, terwijl hij voor de kijker zonder enige voorkennis ook geen geweldig werkje is. Meer dan genoeg actie is er wel, maar wel op een moordend tempo.

Vandaar kwam de film er slechts vanaf met 2.5 ster. Maes stelde: "Door het gekonkel, drama en meerdere veldslagen ligt het tempo extreem hoog. Dat betekent dat de film niet gauw verveelt, maar ook wordt daardoor heel snel het zwaktebod van een kortere tijdsduur duidelijk: motivaties van personages worden compleet platgeslagen".

Lees de rest van de recensie.

Mummies | HBO Max



De geinige familiefilm lijkt veel af te hebben gekeken van de Disney-canon, maar dat maakt de musical er niet minder leuk op volgens Dieuwertje Deutekom. Je komt voldoende clichés tegen, maar het levert uiterst fijn familievermaak op. De grappige film kon rekenen op 4 sterren.

Deutekom vond: "De animatiefilm 'Mummies' belooft een losgeslagen avontuur in de hedendaagse tijd met eeuwenoude - inderdaad - mummies. Dat betekent prachtige aankleding gebaseerd op een rijke cultuur en heerlijk voor de hand liggende grappen over losrakende bandages en oncomfortabele sarcofagen."

Lees de rest van de recensie.

Hunger | Netflix



De Thaise straatchef Aoy moet de harde wereld van de culinaire top zien te overleven onder het bewind van een keukentiran. Volgens Mitchell van Vuren moet de kijker het vooral hebben van de voortreffelijke manier hoe het eten en de surrealistische vreetfestijnen in beeld worden gebracht.

De kookfilm kreeg 3.5 ster geserveerd. Hij vertelde:"Onder de wrede chef start Aoy haar weg naar de culinaire top, waar de crew en zij talloze vernederingen en intimidaties moeten ondergaan. De stalen hiërarchie binnen de keuken dient vooral als allegorie voor de grote klassenverschillen in de Thaise maatschappij. Daarvoor gebruiken regisseur Sitisiri Mongkolsiri en schrijver Kongdej Jaturanrasamee geen subtiele smaken, maar peperen hun boodschap er flink in."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Internationale oorlogsserie 'A Small Light' werpt licht op leven van Anne Frank
Series / Trailer

Internationale oorlogsserie 'A Small Light' werpt licht op leven van Anne Frank

Ditmaal staat niet Anne Frank, maar een ander essentieel persoon centraal.

National Geographic heeft onlangs de officiële trailer onthuld voor hun nieuwste serie over het leven van Miep Gies, de vrouw die Anne Frank en haar familie hielp onderduiken. A Small Light duikt de gruwelijke oorlogsjaren in, waarbij de kijker van tevoren al de slechte afloop kent voor de familie Frank.

De bekende Engelse actrice Bel Powley zal Miep spelen, terwijl Billie Boullet de rol van Anne Frank op zich neemt. De man van Mies wordt gespeeld door Joe Cole, Otto Frank door Liev Schreiber, Edith Frank door Amira Casar en Margot Frank door Ashley Brooke.

Verhaal


In de zomer van 1942 werd de jonge Nederlandse vrouw Miep door haar werkgever Otto Frank gevraagd om zijn familie te beschermen tegen de nazi's. Zij helpt hen onder te duiken in het bekende Achterhuis, waar Anne Frank haar beroemde dagboek zal schrijven.

De serie volgt haar bijzondere leven gedurende de oorlogsjaren, die ze met een groot geheim moet zien te overleven. Bekijk hieronder de poster van de aankomende serie van National Geographic.



Trailer


Hieronder kan je de trailer vinden voor A Small Light. Vanaf 1 mei zal de serie te zien zijn via National Geographic en Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 10 nieuwe series waaronder het pakkende 'The Diplomat'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 10 nieuwe series waaronder het pakkende 'The Diplomat'

Deze week is op Netflix veel spanning te zien en gaat het op de internationale toer.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Chimp Empire (seizoen 1)



Verschijnt op: 19 april
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Een enorme groep chimpansees floreren in een woud in Oeganda, waarbij de complexe sociale politiek, familiedynamiek en terrein conflicten worden gevolgd.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 4)



Verschijnt op: 20 april
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





The Diplomat (seizoen 1)



Verschijnt op: 20 april
Genre: Drama / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: In het midden van een internationale crisis belandt de diplomaat Kate Wyler in een zeer hoge politieke functie waarvoor ze niet geschikt is, met enorme gevolgen voor haar huwelijk en politieke carrière.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

17 april: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 15) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

18 april: How to Get Rich (seizoen 1) - Documentaire - Geld houdt ons allemaal in de greep, maar dat zou niet hoeven. Financieel expert Ramit Sethi gaat aan de slag voor mensen in Amerika om hen te helpen aan een ontzettend rijk leven.

19 april: Pálpito (seizoen 2) - Drama / Thriller - Simón's vrouw werd vermoord om haar hart te verwijderen en te transplanteren in Camila, de vrouw van een rijke man. In zijn zoektocht naar wraak duikt hij in de gevaarlijke wereld van de illegale orgaanhandel.

20 april: Tooth Pari: When Love Bites (seizoen 1) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Een rebelse vampier met een gebroken tand wordt verliefd op een verlegen tandarts in de straten van Calcutta, maar zullen menselijke en mystieke krachten hun mogelijk uit elkaar drijven?

21 april: Indian Matchmaking (seizoen 3) - Documentaire / Reality-TV / Romantiek - Matchmaker Sima Taparia begeleid cliënten in Amerika en India in het proces van uithuwelijking en schept een beeld van het gebruik in de moderne tijd.

21 april: Rough Diamonds (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Thriller - Deze serie volgt een ultra orthodoxe joodse familie in het diamantcircuit van Antwerpen.

22 april: Divorce Attorney Shin (seizoen 1 - aflevering 5-6) - Drama - Gedreven door een persoonlijke tragedie navigeert een voormalig pianist, nu advocaat, de complexe wereld van echtscheidingen en vecht voor zijn cliënten om op wat voor manier dan ook te winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' neemt 'The Lord of the Rings' behoorlijk in de zeik
Series / Foto's

'Game of Thrones' neemt 'The Lord of the Rings' behoorlijk in de zeik

Je verandert je naam en trollt je concurrent in één moeite.

HBO Max verandert binnenkort van naam, en gebruikt hun serie Game of Trones om concurrent Prime Video en hun serie Rings of Power eens vet te trollen.

Uiteraard wek je de interesse van je publiek door met een grappige advertentie te komen. Dit is dubbel zo leuk wanneer je tegelijkertijd de concurrent een poke geeft. The Rings of Power wordt flink in de maling genomen, en HBO Max slaat hiermee twee vliegen in één klap.

Duidelijke verwijzing


Het bedrijf heeft dit voor elkaar gekregen middels hun serie Game of Thrones, blijkens de advertentie en bijbehorende slogan.

Deze toont namelijk een afbeelding van Daenerys Targaryen. De slogan luidt echter "the one to watch when you want to rule them all". Dit is natuurlijk de iconische regel uit The Lord of the Rings en een verwijzing naar de Prime Video-serie The Rings of Power. Aandacht genereren voor de naamswijziging is hiermee meer dan geslaagd.

Nederlandse situatie


De nieuwe naam wordt Max en in de VS zal deze wijziging op 23 mei aanstaande ingaan. HBO Max Nederland gaf al aan dat Nederland nog tot 2024 moet wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.