De actieserie 'Citadel' wordt behoorlijk stevig met Richard Madden als ware sloopkogel

Prime Video plaatst een teaser online die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

Valeria Milić, 19-04-2023 16:22

De veelbesproken nieuwe serie Citadel is een enorme productie in diverse opzichten. De verwachtingen zijn hooggespannen, helemaal wanneer je bedenkt dat nu al bekend is dat er een tweede seizoen gaat komen.
De nieuwe teaser laat zien wat de kijkers mogen verwachten. De clip barst van de nodige actie en humor, ook valt de manier van filmen op.

Uit het raam

Hoofdrolspeler Richard Madden's personage Mason Kane moet een tegenstander uit zien te schakelen. De scène geeft het begrip 'kort maar krachtig' bijna een nieuwe invulling.

Het betreft hier een clip in een rijdende hogesnelheidstrein, en het gevecht zelf is werkelijk vanuit alle hoeken gefilmd die je maar kunt bedenken. Dit is redelijk ongebruikelijk aangezien men normaal gesproken vanuit één bepaald gezichtsveld filmt. Door de standaard benadering uit het raam te gooien krijgt het gevecht een hoger adrenalinegehalte.

De nieuwsgierigheid is hiermee zeker gewekt, evenals de vraag of de serie ook in andere opzichten een andere benadering zal laten zien.

Citadel gaat op 28 april aanstaande van start op Prime Video.
Lees meer over: Citadel, Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in