search
Eerste trailer peperdure Prime-serie 'Citadel'
Series / Trailer

Eerste trailer peperdure Prime-serie 'Citadel'

Met een budget van ruim 250 miljoen dollar kunnen we een serie vol spectaculaire actie verwachten.

Na een week te zijn uitgesteld wegens een treinongeluk in Griekenland, heeft Prime Video nu de eerste trailer vrijgegeven van Joe en Anthony Russo's (Avengers; Endgame, The Gray Man) epische spionage-serie Citadel.

Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci en Lesley Manville spelen de hoofdrollen in de zes-delige serie, die gaat over spionnen uit verschillende hoeken van de wereld die allen werken voor Citadel, een organisatie die trouw is aan geen enkel land.

Acht jaar na de vorming van Citadel is de groep platgelegd door de boosaardige groepering Manticore. Aan twee voornalige Citadel-agenten (Madden en Chopra Jonas) is het nu de taak om te achterhalen hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren.

Een complexe aangelegenheid


Wat niet meehelpt in hun zoektocht is dat hun geheugens zijn gewist en ze jaren een normaal leven hebben geleid zonder te weten dat ze brute spionnen zijn.

Sinds dat de serie werd bedacht is het de bedoeling dat er een groot aantal spinoffs komen die speciaal gemaakt worden voor markten als India, Italië en Mexico. De Italiaanse versie is al gemaakt en die voor India wordt momenteel gefilmd.

De eerste twee afleveringen van Citadel zijn vanaf 28 april a.s. te streamen via Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen