search
Freek Vonk onthult ongeziene beelden haaienbeet in eigen programma
Series / Video/clip/featurette

Freek Vonk onthult ongeziene beelden haaienbeet in eigen programma

Voor het eerst is nu het incident van begin tot eind op beeld te zien.

In het programma Freeks Saturday Night Safari deelt hoogleraar en dierenfreak Free Vonk razend interessante feitjes over het dierenrijk, maar nu komt er ook iets gruwelijkers langs. Voor het eerst laat hij in het programma, te zien op NPO Start, de volledige beelden zien van zijn levensbedreigende haaienbeet.

In 2017 werd bioloog Freek Vonk op de Bahama's in zijn arm gebeten door een rifhaai. De flinke beet in zijn arm stuurde hem regelrecht naar het ziekenhuis, maar gelukkig is de dierenvriend er levend vanaf gekomen.

Toendertijds had professor Vonk al beelden gedeeld van de haaienbeet, maar nu komt hij voor het eerst naar buiten met de volledige beelden. Let op, deze beelden zijn niet geschikt voor alle leeftijden.

Freeks Saturday Night Safari


Freek Vonk deelde de beelden tijdens zijn eigen programma, genaamd Freeks Saturday Night Safari. Hierin vertelt de enthousiaste presentator van alles over dieren, planten en natuur.

Hierbij wordt hij bijgestaan door een rits aan beroemde gasten. In het programma strijden er dan ook twee teams aan BN'ers tegen elkaar tijdens een dierenquiz.

Kijken


Op NPO Start is de aflevering Koraal te vinden met de haaienbeet erin. Ook kan je hieronder het segment in kwestie bekijken, waarin de haaienbeet plaatsvindt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen