search
Briljante en misdadig goede film doet het goed bij Disney+
Films / Featured

Briljante en misdadig goede film doet het goed bij Disney+

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' is een briljante misdaadfilm die je kan streamen bij Disney+.

In deze film uit 2017 zien we hoe ver iemand kan gaan wanneer je je kwaad, ongekend en ongehoord voelt. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is een film die je zeker moet gaan streamen bij Disney+ als je dat nog niet gedaan hebt.

Gedurfd


Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder dat er een dader gevonden werd, zet Mildred Hayes een gedurfde stap. Op drie billboards laat ze een controversiële boodschap zetten gericht aan de sheriff van de stad.

Niet voor angsthazen


Deze misdadig goede film pakt ook hele goede scores. Op IMDb doet hij het goed met een 8.1/10. De recensenten op Rotten Tomatoes geven de film gezamenlijk 90% en het publiek geeft 87%.

"'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' is niet voor angsthazen. De komische ondertoon van de film over zo'n serieus onderwerp kan toevallige filmbezoekers in het verkeerde keelgat schieten. De film is echter een van de slimste, grappigste en beste van de laatste jaren."

"Omhels deze film, houdt het stevig vast, zelfs als je het gevoel hebt dat het je in het gezicht probeert te slaan. En tijdens het proces kun je misschien een fractie van de resonantie die erin aan het werk is, delen."

"'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' vertelt ons dat woede zijn nut kan hebben, en dat op een manier die grappig, diepgaand en hartverscheurend is. Dit is een van de beste films van het jaar."

Regie en cast


De regie van de film was in handen van Martin McDonagh. Andere films op zijn naam zijn The Banshees of Inisherin en Seven Psychopaths.

Rollen in deze briljante film zijn weggelegd voor Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Caleb Landry Jones en Kerry Condon.

Disney+


Velen zijn je al voorgegaan maar als je deze film nog niet hebt gezien, is het zeker een aanrader om dat wel te gaan doen. Stream de film bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen