search
Keiharde vechtfilm 'Never Back Down' raast de Netflix Top 10 in
Films / Nieuws

Keiharde vechtfilm 'Never Back Down' raast de Netflix Top 10 in

Na de 'Taking of Pelham 123' zien we opnieuw een oudere film in de Netflix Top 10. 'Never Back Down' uit 2008 wordt erg goed bekeken.

Harde gevechten komen aan bod in deze actiefilm uit 2008. Never Back Down komt keihard binnen in de Netflix Top 10 en pakt de vierde plek.

Een nieuw begin op een andere school


Jake wordt altijd graag gezien op school maar is ook een heethoofd. Met de verhuizing naar Florida hoopt zijn moeder dat Jake zijn problemen onder controle krijgt en een rolmodel wordt voor zijn jongere broer. Maar zijn reputatie volgt hem ook naar de nieuwe middelbare school. Daar krijgt hij echter problemen met de stoerste, populairste vechter van de school.

Regie en cast


Jeff Wadlow in de regisseur van de film. Hij heeft al aardig wat films op zijn naam geschreven waaronder Truth or Dare en Kick-Ass 2.

Sean Faris neemt in de film de rol van Jake op zich, hij zal binnenkort ook te zien zijn in The Bay House. Naast hem zien we Djimon Hounsou (Black Adam), Amber Heart (Aquaman), Cam Gigandet (Twilight) en Evan Peters (X-Men: Apocalypse).

Scores


De film krijgt een gemiddelde score op IMDb van 6.5/10, een aardig cijfer. Op Rotten Tomatoes pakt de film een gemiddelde van maar 28%. Misschien moeten we daar niet te lang bij stilstaan want de film is nu toch even aan het pieken.

"Deze bloederige vechtfilm heeft hart, maar het is geen kampioen."

"Dit is waar ik op hoopte: iemand om voor te rooten, iemand om tegen te rooten, een inspirerende coach, wat eye candy en natuurlijk trainingsmontages. Ik kreeg wat ik wilde."

Op Netflix


Ondanks dat niet iedereen positief is, staat de film nu wel op een mooie vierde plek in de Netflix Top 10. Je kan de film streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen