search
Vijftien minuten durende special 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Vijftien minuten durende special 'Game of Thrones'

Met veel nieuwe beelden van het vierde seizoen.



We repten er al een tijdje over, maar nu is 'ie er eindelijk, de 15 minuten durende special van HBO over Game of Thrones. Hierboven kun je de video Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing bekijken. Afgelopen zondag was de special op televisie te zien.

Niet alleen blikt de special terug op de afgelopen drie seizoenen, ook wordt er gekeken naar wat we kunnen verwachten van dit vierde seizoen. Er zitten dus allerlei clips in van afleveringen die we nog te zien krijgen. Ook wordt er gesproken met de hoofdrolspelers en zien we beelden van achter de schermen.

Het vierde seizoen van Game of Thrones gaat op 6 april in première in de Verenigde Staten. Het seizoen is gebaseerd op het derde, vierde en vijfde boek in A Song of Ice and Fire, de fantasyreeks van schrijver George R.R. Martin. Rollen in dit vierde seizoen zijn voor Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen