search

Ons nieuws van dinsdag 11 februari 2014

'The Walking Dead' keert terug met 15,8 miljoen kijkers
Series / Nieuws

'The Walking Dead' keert terug met 15,8 miljoen kijkers

En dit ondanks de 26 miljoen mensen die afstemden op de Olympische Spelen.

Ondanks dat de Olympische Spelen van start zijn gegaan en de kijkcijfers aan het einde van het eerste deel van seizoen vier redelijk waren ingekakt, stemden 15,8 miljoen kijkers af op AMC voor de "mid-season"-premiereaflevering van de top serie The Walking Dead. Dit is net even minder dan de 16,1 miljoen mensen die keken naar de allereerste aflevering van het vierde seizoen.

De aansluitende talkshow 'Talking Dead' trok ook nog eens een kleine zes miljoen kijkers. De nieuwe aflevering van The Walking Dead moest het naast de Olympische spelen, dat zo'n 26 miljoen kijkers trok, opnemen tegen een nieuwe Beatles-documentaire op CBS en een aflevering van Downton Abby op PBS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Lady Sif in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Eerste blik op Lady Sif in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Ze komt naar de aarde met een missie van Odin zelf.



Hierboven zie je een eerste blik op het personage Lady Sif in de tv-serie Agents of S.H.I.E.L.D. van Marvel Studios en ABC. De rol wordt gespeeld door Jaimie Alexandra. Lady Sif was ook te zien in de Thor-films van Marvel Studios.

Jed Whedon over de rol: "we zoeken altijd mogelijkheden om de serie te koppelen aan de Marvel-films en het toevoegen van een Asgardisch personage aan Agents of S.H.I.E.L.D. is daarvan het bewijs." Volgens Whedon heeft Lady Sif in aflevering de missie gekregen van Odin om de vijand Lorelei van aarde op te pikken en weer terug te brengen naar Asgard. "Het is uiteraard een belevenis voor de S.H.I.E.L.D.-agenten, die naast een van de krachtigste vrouwen uit Thors wereld mogen vechten."

De episode met Lady Sif heet "Yes Man" en wordt op 11 maart uitgezonden. Het personage Lorelei wordt gespeeld door Elena Satine. In Nederland wordt Agents of S.H.I.E.L.D. uitgezonden door Veronica.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe promo 'The Walking Dead' aflevering
Series / Trailer

Nieuwe promo 'The Walking Dead' aflevering

De serie gaat weer verder!



Zondag was in de Verenigde Staten de nieuwste aflevering van The Walking Dead te zien. Dat is verleden tijd en dus heeft AMC alvast een promo van de volgende aflevering in het vierde seizoen vrijgegeven: Inmates.

De tweede helft van het vierde seizoen pikt het verhaal direct na de gebeurtenissen in de mid-season finale op. Rick en de groep rouwen nog om het verlies van hun thuis, familie en vrienden. Met de vernietiging van de gevangenis is de groep overlevenden uit elkaar gevallen en gaat ieder zijn eigen weg, onzeker over het lot van de anderen.

Vanavond is de vorige aflevering, After, overigens om 22:10 op FOX te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijftien minuten durende special 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Vijftien minuten durende special 'Game of Thrones'

Met veel nieuwe beelden van het vierde seizoen.



We repten er al een tijdje over, maar nu is 'ie er eindelijk, de 15 minuten durende special van HBO over Game of Thrones. Hierboven kun je de video Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing bekijken. Afgelopen zondag was de special op televisie te zien.

Niet alleen blikt de special terug op de afgelopen drie seizoenen, ook wordt er gekeken naar wat we kunnen verwachten van dit vierde seizoen. Er zitten dus allerlei clips in van afleveringen die we nog te zien krijgen. Ook wordt er gesproken met de hoofdrolspelers en zien we beelden van achter de schermen.

Het vierde seizoen van Game of Thrones gaat op 6 april in première in de Verenigde Staten. Het seizoen is gebaseerd op het derde, vierde en vijfde boek in A Song of Ice and Fire, de fantasyreeks van schrijver George R.R. Martin. Rollen in dit vierde seizoen zijn voor Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen