search
Wat kunnen we verwachten van 'The Flash'?
Series / Nieuws

Wat kunnen we verwachten van 'The Flash'?

Er komt al wat meer duidelijkheid over de spin-off van 'Arrow'.

Onlangs werd Grant Gustin geïntroduceerd in DC-serie Arrow, als Barry Allen. Aan het einde van de eerste aflevering waarin hij speelde was te zien hoe Barry zijn superkrachten krijgt. Die gebeurtenis vormde het begin van de spin-off The Flash. Tijdens een interview ging Gustin in op wat we kunnen verwachten van zijn eigen serie.


"Ik kijk ernaar uit om het scenario van de pilot te ontvangen, en te zien hoe Barry om zal gaan met alles wat nu met hem gaat gebeuren. Hij vindt het niet alleen maar leuk", vertelde hij. "Het is ook eng. En dat is wat ik leuk vond aan het personage. Het is niet alleen dat hij houdt van superhelden, en hij is een fanboy, en plotseling wordt hij er een dus vindt hij het maar leuk. In plaats daarvan vindt hij het doodeng, juist omdat het met hem gebeurt. Ik kijk ernaar uit daar meer van te spelen."

De productie van de pilot gaat ergens komend jaar van start, gebaseerd op een scenario van Arrow bedenkers Greg Berlanti en Andrew Kreisberg, die samenwerkten met DC Chief Creative Officer Geoff Johns. Zij gingen in op het verschil tussen de twee shows.

"We willen Arrow compleet anders maken dan Flash", vertelde Kriesberg. "Als we voorbij de pilot komen, wordt het interessant om te zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat het publiek van Barry gaat houden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen