Prime Video zet deze week 5 nieuwe afleveringen online van o.a de kraker 'Citadel'

Reality, liefde, humor en een flinke dosis actie is wat je deze week op Prime Video ziet.

Glenn Walsh, 13-05-2023 13:00

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 5)


Verschijnt op: 15 mei
Genre: Reality-TV
Kijk op Prime Video

Synopsis: Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?
The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 5 - aflevering 8)


Verschijnt op: 19 mei
Genre: Komedie / Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Nadat haar man haar verlaat ontdekt de jonge moeder van twee Miriam "Midge' Maisel dat ze een talent voor stand-up komedie heeft. Zou dit haar ware roeping zijn?

Citadel (seizoen 1 - aflevering 5)


Verschijnt op: 19 mei
Genre: Drama
Kijk op Prime Video

Synopsis: Het wereldwijde spionnenagentschap Citadel is gevallen en de herinneringen van haar agenten zijn volledig uitgewist. Kunnen, nu het machtige syndicaat Manticore in het machtsvacuüm groeit, de agenten van het Citadel hun verleden oprakelen en de moed en kracht vinden om terug te vechten?

Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

14 mei: Jachtseizoen (seizoen 3 - aflevering 3) - Spelshow / Reality-TV - Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV.

15 mei: A Infância de Romeu e Julieta (seizoen 1 - aflevering 6) - Drama / Familie - Een moderne en Braziliaanse twist op het klassieke verhaal van Romeo en Julia.

Lees meer over: Jachtseizoen, A Infancia de Romeu e Julieta, Million Dollar Island, Citadel, The Marvelous Mrs Maisel, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix