search
Kijkcijferkanon 'Frasier' is klaar met filmen en komt sneller dan je verwacht
Series / Nieuws

Kijkcijferkanon 'Frasier' is klaar met filmen en komt sneller dan je verwacht

Na jaren van gesteggel en ontwikkelen is de humoristische psychiater weer helemaal terug.

De kogel is eindelijk door de kerk. Het heeft jaren geduurd voordat er weer een nieuw hoofdstuk aan het leven van de komische, en ietwat pretentieuze, psychiater kan worden toegevoegd. Hoofdrolspeler Kelsey Grammer teaset alvast een releasedatum.

Grammer was zelf altijd erg enthousiast om een nieuwe serie over het personage Frasier Crane te maken. Hij heeft de rol al eerder gespeeld in de sitcoms Cheers en Frasier over een periode van meer dan 20 jaar. Blijkbaar was dat voor hem niet genoeg.

Van Boston naar Seattle terug naar Boston


De productie begon in het begin van dit jaar met de aankondiging dat Frasier in de reboot weer terug zou keren naar zijn oude leven in Boston. In Frasier was hij werkzaam als radio-psychiater voor het lokale KACL in Seattle. Aangezien Cheers ook in Boston afspeelde is het mogelijk dat we een aantal oude personages uit zijn leven zullen terugzien.

Sommige personages terug, sommige niet


Twee belangrijke personages uit Frasier zullen weer terugkeren. Zo zien we Frasier's radioproducer Roz Doyle (Peri Gilpin) en zijn ex-vrouw Lilith Sternin (Bebe Neuwirth) terug. Frasier's broer Niles (David Hyde Pierce) en vader Martin Crane (John Mahoney) zullen helaas niet meer terugkeren. Laatstgenoemde kwam in 2018 te overlijden.

Volgens Grammer is de serie, op wat nabewerking na, zo goed als klaar. De releasedatum staat vooralsnog gepland op 1 oktober van dit jaar.

Kijk nog eens alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen