search
Netflix's 'Zero Day' met Robert de Niro: nieuw castlid onthuld!
Series / Nieuws

Netflix's 'Zero Day' met Robert de Niro: nieuw castlid onthuld!

Er is een nieuw castlid aangekondigd voor de nieuwe Netflix-serie 'Zero Day' met Robert de Niro.

Er is weer een nieuw castlid toegevoegd aan Zero Day, een nieuwe Netflix-serie onder leiding van Robert de Niro. Edi Gathegi voegt zich bij de cast van een aantal bekende acteurs.

Donderdag onthulden rapporten dat For All Mankind-ster Edi Gathegi in de serie is gecast in een prominente rol. Gathegi speelt Carl, een intense bureaucraat en loyalist van De Niro's voormalige Amerikaanse president George Mullen.

Eerste grote televisierol


Gathegi, wie je ook kunt kennen uit onder andere X-Men: First Class, Briarpatch en The Blacklist, voegt zich bij een cast die ook Lizzy Caplan, Jesse Plemons, Joan Allen en Connie Britton omvat.

Zero Day wordt de eerste grote televisierol voor De Niro en is ontwikkeld door Narcos-showrunner Eric Newman en Noah Oppenheim. Lesli Linka Glatter zal alle zes afleveringen produceren en regisseren.

Waar gaat Zero Day over?


Volgens Netflix stelt Zero Day de vraag die iedereen zichzelf stelt: hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisissituatie, een wereld die lijkt te worden verscheurd door krachten buiten onze controle? En in een tijdperk vol complottheorieën en uitvluchten, hoeveel van die krachten zijn het product van ons eigen doen, misschien zelfs van onze eigen verbeelding?

Peter Friedlander, vice-president van Scripted Series in de VS en Canada, omschrijft de serie als volgt: "Zero Day is een gewiekste, hartverscheurende samenzweringsthriller die het publiek op het puntje van hun stoel zal houden".

Het is nog niet bekend wanneer Zero Day op Netflix zal verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen