search
Maker 'The Bridge' komt met pittige jonge vrouwen in 'Barracuda Queens'
Series / Trailer

Maker 'The Bridge' komt met pittige jonge vrouwen in 'Barracuda Queens'

Een avontuurlijke nieuwe serie over eigengereide vrouwen in de jaren 90.

Camilla Ahlgren schreef onder andere de succesvolle series The Bridge en Quicksand. Haar nieuwe serie Barracuda Queens speelt zich af in de jaren 90 met pittige tantes in de hoofdrol.

Lollo (Alva Bratt), Klara (Tindra Monsen), Frida (Sandra Zubovic) en Mia (Tea Stjärne) zijn mooi, jong en vooral keurig. Samen met buurvrouw Amina (Sarah Gustafsson) hebben zij er echter nog een heel leven naast.

Doen waar je zin in hebt


Het vijftal plant de ene heist na de andere en dit is duidelijk een zinvolle invulling van hun bestaan voor ze. Het gevoel te doen waar ze zin in hebben zorgt voor de nodige opwindende momenten, wat ook duidelijk in de trailer te zien is. De Barracuda Queens genieten met volle teugen, maar ondertussen is natuurlijk de vraag voor hoe lang.

Ahlgren heeft Barracuda Queens geschreven met Sofie Forsman en Tove Forsman, die beiden aan Young Royals gewerkt hebben. Veronica Zacco (Burn All My Letters) is de vierder schrijver. Frida Asp en Fatima Arhos produceren de serie. Eerder werkten zij al samen met Ahlgren aan Quicksand.

Barracuda Queens start op 5 juni op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen