Elisabeth Moss terug voor tweede seizoen 'Top of the Lake'

Elisabeth Moss terug voor 'Top of the Lake' S2

Ditmaal meldt rechercheur Robin Griffin zich in de Australische stad Sydney.

Jan-Peter Rook, 26 juli 2015 om 17:05

Jane Campion en Gerard Lee hebben de tijd genomen met het uitdenken van het tweede seizoen van de misdaadserie Top of the Lake, maar nu hebben we dan eindelijk een paar details. Zo weten we dat Elisabeth Moss (Mad Men) opnieuw te zien zal zijn als Robin Griffin en dat het geheel zich zal afspelen in de Australische stad Sydney.
Campion en Lee ontfermen zich over het script, net zoals ze dat bij het eerste seizoen ook al deden. Eerstgenoemde is tevens van plan zich weerom te gaan bemoeien met de regie. Vorige keer deed ze dit samen met regisseur Garth Davis, maar het is niet bekend met wie Campion ditmaal de samenwerking aangaat.

In het eerste seizoen deed Robin onderzoek in een afgelegen dorp in Nieuw-Zeeland, waar een twaalfjarig zwanger meisje in het niets was verdwenen. De rest van de cast bestond uit David Wenham, Peter Mullan, Thomas M. Wright en Holly Hunter, stuk voor stuk nog niet bevestigd voor seizoen 2.

Bron: /Film

Lees meer over: top of the lake, Elisabeth Moss, Jane Campion, Gerard Lee, David Wenham, Peter Mullan, Thomas M Wright, Holly Hunter

Informatie over de serie: Top of the Lake

Populair nieuws