search
Mogelijk minder afleveringen 'Arrested Development'

Mogelijk minder afleveringen 'Arrested Development'

De boel lijkt vooral af te hangen van de plannen die de schrijvers hebben.

Jim Pedd

Brian Grazer, uitvoerend producent van Arrested Development gaf onlangs een update voor het aankomende vijfde seizoen van de serie. Hij beloofde dat er 17 nieuwe afleveringen zouden komen en dat de productie begin 2016 van start zou gaan. Sindsdien is er weinig meer gebeurt, maar nu vertelde Grazer dat bedenker Mitch Hurtwitz begonnen is met het verzamelen van scenarioschrijvers voor het seizoen.


"Er komen absoluut meer afleveringen," vertelde Grazer aan CNN Money. "Bedenker Mitch Hurwitz verzamelt op dit moment een schrijverskamer. We gaan iedereen aan boord brengen." Maar het aantal afleveringen blijkt te liggen aan de idee├źn die de scenarioschrijvers bedenken. Dus Netflix en 20th Century Fox zullen daarvan afhankelijk zijn, voor het aantal nieuwe afleveringen dat ze maken.

De vraag is nog altijd of alle personages weer samen in beeld te zien zijn, zoals in de eerste drie seizoenen het geval was. Daarna maakte Netflix nog een vierde seizoen van de hitserie, maar omdat de castleden te druk waren, leidde dat tot gefragmenteerde verhaallijnen die los van elkaar liepen. Mogelijk worden het dus sowieso minder afleveringen ditmaal.

Aanbevolen artikelen