Komt Gladiator naar 'Daredevil'?

Komt Gladiator naar Daredevil

En er is een nieuwe cinematograaf voor het tweede seizoen.

Jim Pedd, 27 juli 2015 om 18:51

Er zijn weer twee nieuwtjes rond Marvel/Netflix-serie Daredevil. Allereerst kunnen we iets melden over een mogelijke slechterik in de serie en dan is er nog de nieuwe cinematograaf die aangetrokken is. Laten we daar maar mee beginnen. Martin Ahlgren, die voor zijn werk aan House of Cards genomineerd werd voor een Emmy, zal afleveringen gaan opnemen van Daredevil.
Verder is er nog wat nieuws rond een slechterik die wellicht in het tweede seizoen voor komt. Op de officiële Twitter-account van de serie kwam een afbeelding voorbij en een citaat dat wees op de Gladiator. ”Ik moet goed zijn. Dus maak ik dingen. Ik ben goed in dingen maken.”

De manier van spreken klinkt als die van het personage Melvin Potter, dat in het eerste seizoen gespeeld werd door Matt Gerald. Hij maakte het harnas voor Charlie Coxs Matt Murdock. In de comics wordt Melvin uiteindelijk ook een slechterik en neemt hij het op tegen onder meer Daredevil zelf.

Lees meer over: Daredevil, marvel, Netflix, seizoen 2, cinematograaf, martin ahlgren, house of cards, emmy, Melvin potter, matt Gerald, gladiator, Charlie cox, matt murdock

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws