search
Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in juni

Dit zijn de 8 meest opvallende Netflix-series in juni

Niet te veel in de zon gaan zitten want Netflix pakt in de maand juni weer flink uit.

Glenn Walsh
Netflix zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de acht grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 10-12)Verschijnt op: 1, 8, 15 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Manifest (seizoen 4 - aflevering 11 - 20)Verschijnt op: 2 juni
Genre: Drama / Mysterie / Sci-Fi
Kijk op Netflix

Synopsis: Een commercieel lijnvliegtuig verschijnt ineens terug na vijf jaar vermist te zijn. Wanneer allen aan boord zich proberen te re-integreren in de maatschappij ervaren ze mysterieuze stemmen en visioenen van gebeurtenissen die nog moeten komen, en al snel ontvouwt zich een veel dieper mysterie.

Arnold (seizoen 1)Verschijnt op: 7 juni
Genre: Documentaire / Biografie
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze intieme docuserie volgt het veelzijdige leven en de carrière van Arnold Schwarzenegger, van bodybuildingkampioen tot Hollywoodster en politicus.

Tour de France: Unchained (seizoen 1)Verschijnt op: 8 juni
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: Deze serie volgt zeven teams wielrenners over hoge toppen en door diepe dalen tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.

Our Planet II (seizoen 1)Verschijnt op: 14 juni
Genre: Documentaire
Kijk op Netflix

Synopsis: Ontdek het natuurschoon op onze planeet en zie wat klimaatverandering voor gevolgen heeft voor alle levende wezens in deze ambitieuze documentaire van ongekende omvang.

Break Point (seizoen 1)Verschijnt op: 22 juni
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze docuserie over professionele tennissers die strijden om de top te bereiken, kan één slag het verschil maken tussen pijn en euforie.

Catching Killers (seizoen 3)Verschijnt op: 23 juni
Genre: Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

The Witcher (seizoen 3)Verschijnt op: 29 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Aanbevolen artikelen