search
Prime Video komt in de maand juni met 4 nieuwe series en afleveringen
Series / Nieuws

Prime Video komt in de maand juni met 4 nieuwe series en afleveringen

Als je van humor en actie houdt, zit je de komende maand op Prime Video helemaal goed.

Prime Video zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

The Grand Tour (seizoen 4)Verschijnt op: 16 juni
Genre: Komedie / Sport / Talkshow
Kijk op Prime Video

Synopsis: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn terug met The Grand Tour. Een programma over avontuur, spanning en vriendschap… als je accepteert dat je vrienden ook degenen zijn die je extreem irritant vinden. Soms is het zelfs een programma over auto's. Volg hen op hun wereldavontuur.

Colin from Accounts (seizoen 1)Verschijnt op: 23 juni
Genre: Komedie
Kijk op Prime Video

Synopsis: Deze serie gaat over Ashley en Gordon, twee soort van vrijgezelle en complexe personen die bij elkaar zijn gekomen na een auto-ongeluk en een gewonde hond. Grappige, doch met gebreken hebbende, mensen die elkaar kiezen en moedig genoeg zijn om hun echte persoonlijkheid te tonen.

Jack Ryan (seizoen 4)Verschijnt op: 30 juni
Genre: Actie / Drama / Thriller
Kijk op Prime Video

Synopsis: Als CIA-analist Jack Ryan een reeks verdachte bankoverschrijvingen tegenkomt, haalt zijn zoektocht naar antwoorden hem weg achter zijn bureau en belandt hij in een dodelijk spel van kat en muis door Europa en het Midden-Oosten, waar een opkomende terroristenleider zich voorbereidt op een grote aanval tegen de VS en haar bondgenoten.

Overige series nieuw op Prime VideoHieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

5, 12, 19, 26 juni: Million Dollar Island (seizoen 2 - aflevering 8-11) - Reality-TV - Dennis van der Geest presenteert Million Dollar Island. Een programma waarin kandidaten 60 dagen moeten zien te overleven op een verlaten eiland met 99 anderen. Wie weet het spel slim genoeg te spelen om de finale te bereiken?Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen