HBO Max komt in juni met 4 nieuwe series en afleveringen

Deze maand zet HBO zich in op originals met de nadruk op politiek, drama en veel humor.

Glenn Walsh, 28-05-2023 15:36

HBO Max zet in juni weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

The Idol (seizoen 1)


Verschijnt op: 5 juni
Genre: Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Na een zenuwinzinking in de weg kwam van Jocelyn's laatste tour, is ze vastberaden om haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster in Amerika te claimen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een expert in het nachtleven.
First Five (seizoen 1)


Verschijnt op: 9 juni
Genre: Documentaire

Synopsis: De driedelige documentaireserie 'First Five' geeft een blik op de publieke rollen van het volledig vrouwelijke kabinet van Finland en biedt een eerlijke kijk op het leven van deze uitzonderlijke politici in ongekende tijden.
The Righteous Gemstones (seizoen 3)


Verschijnt op: 19 juni
Genre: Komedie / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Danny McBride keert terug naar HBO in een nieuwe komedie die draait om een wereldberoemde televisie-evangelistengezin met een lange traditie van opstandigheid, hebzucht en liefdadigheidswerk, dit alles in naam van onze lieve heer Jezus Christus.
Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die komende maand op HBO Max verschijnen.

3 juni: Painting with John (seizoen 3) - Komedie / Reality-TV - Deels instructieprogramma, deels open haard gesprek, elke aflevering van deze serie vind je kunstenaar John Lurie verschanst aan zijn werktafel, waar hij zijn ingewikkelde aquareltechnieken perfectioneert en zijn reflectie over levenslessen deelt.Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: Painting with John, The Idol, First Five, The Righteous Gemstones, And Just Like That, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie