Ian McShane in 'Game of Thrones'

Ian McShane in 'Game of Thrones'

Zesde seizoen krijgt Golden Globe-winnaar.

Bram de Groot, 3 augustus 2015 08:00

Entertainment Weekly meldt dat acteur Ian McShane heeft getekend voor het zesde seizoen van Game of Thrones. De Britse acteur sluit aan bij de cast die op dit moment bezig is met de opnames voor het nieuwe seizoen van de topserie van HBO.
McShane was eerder te zien in de HBO-serie Deadwood, waarvoor hij een Golden Globe won. Ook was de acteur te zien in succesvolle series als Ray Donovan, American Horror Story en The Pillars of the Earth. Afgelopen jaren trad hij eveneens op in grote Hollywood-films, als John Wick, Hercules, Snow White and the Huntsman en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Volgens het bericht van Entertainment Weekly zou McShane een relatief klein aandeel hebben in het seizoen, maar zijn personage zou wel een sleutelrol vervullen. Het nieuwe seizoen krijgt opnieuw tien afleveringen en debuteert in de lente van 2016.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Game of Thrones, seizoen 6, Ian McShane, Ray Donovan, American Horror Story, The Pillars of the Earth, hbo, 2016, Pirates of the Caribbean, On Stranger Tides

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws