search

Ons nieuws van maandag 3 augustus 2015

Eerste volledige trailer tweede seizoen 'Survivor's Remorse'
Series / Trailer

Eerste volledige trailer tweede seizoen 'Survivor's Remorse'

Drama-/komedieserie van uitvoerend producent LeBron James.



Hierboven vind je een volledige trailer van het tweede seizoen van Survivor's Remorse, een drama-/komedieserie van Starz en uitvoerend producent LeBron James. In tegenstelling tot de eerste jaargang - 6 afleveringen - bevat seizoen 2 maar liefst tien afleveringen.

Survivor's Remorse gaat over Cam Calloway (Jessie T. Usher), een basketbalfenomeen van begin twintig. Hij komt plotseling in de schijnwerpers te staan nadat hij een miljoenencontract heeft getekend bij een professionele basketbalclub in Atlanta. Samen met zijn neef en vertrouwenspersoon Reggie Vaughn (RonReaco Lee) verhuist Cam naar Georgia om te beginnen aan zijn nieuwe avontuur. Samen ondervinden ze de voordelen en valkuilen van zaken als roem, liefde en loyaliteit.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Mike Epps, Tichina Arnold, Teyonah Parris en Erica Ash. Het tweede seizoen van Survivor's Remorse gaat op 22 augustus in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO verdedigt tweede seizoen 'True Detective'
Series / Nieuws

HBO verdedigt tweede seizoen 'True Detective'

Een derde seizoen is verder zeer waarschijnlijk.

Waar het eerste seizoen van Nic Pizzolatto's True Detective door bijna iedereen positief ontvangen werd, zijn de reacties op het tweede seizoen wat minder positief. Helemaal aan de torenhoge verwachtingen wist dit seizoen van de HBO-serie tot dusverre in elk geval niet te voldoen. Toch is HBO erg tevreden met het seizoen, en ziet baas Michael Lombardo een derde seizoen ook zitten.

Lombardo vertelde "ontzettend trots" te zijn op dit seizoen. Vooral de finale is "precies waar je op hoopt". Maar: "Ik denk dat je het hele seizoen moet zien. Ik moet zeggen, dat het echt heel bevredigend is. Ik heb me nooit bezig gehouden met het micromanagen van het proces. Nic [Pizzolatto] is een gedurfd verhalenverteller, iets wat ik op de meest positieve manier mogelijk bedoel. En ik denk dat het zich allemaal uitbetaalt."

Gemiddeld kijken er in de Verenigde Staten verder live zo'n 3 tot 2,5 miljoen mensen naar serie. Geen wonder dus dat men een derde seizoen ziet zitten. "Ik heb Nic verteld dat de deur voor hem open staat," aldus Lombardo. "Ik zou het geweldig vinden nog een seizoen met hem te mogen maken. Ik denk dat hij spectaculair werk verricht."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke Walkers uit 'The Walking Dead' onthuld
Series / Foto's

Gruwelijke Walkers uit 'The Walking Dead' onthuld

En komen schurken Neggan en Jesus in het nieuwe seizoen voor?

Na een eerste reeks heeft de Amerikaanse kabelaar AMC nu ook een nieuwe reeks beelden van Walkers vrijgegeven, die hun opwachting zullen maken in de hitserie The Walking Dead. De wezens zijn, geheel in lijn met wat de makers van plan waren, steeds verder vergaan en dat zie je aan ze af. Onderaan dit bericht tref je de foto's aan.

Eerst hebben we echter nog wat mooie citaten van showrunners Scott M. Gimple en Robert Kirkman over de slechteriken van het nieuwe seizoen. De makers vertelden aan Entertainment Weekly dat we vermoedelijk tegen het einde van het seizoen schurken Negan en Jesus gaan zien.

"Dat is absoluut een mogelijkheid," begon Gimple. "En als ik zeg dat het een mogelijkheid is, bedoel ik dat we een plan hebben klaarliggen. Maar er zijn een aantal variabelen waar we nog over nadenken. Het hangt er vooral van af hoe we het laatste deel van het seizoen opzetten, als het op het verhaal aankomt."

En Kirkman: "Als het aankomt op personages als The Governor, Michonne, Abraham, en anderen zoals Jesus en Negan, die fanfavorieten zijn, is het altijd een uitdaging om de personages goed te krijgen, net als met Rick Grimes in het begin. De fans hebben bepaalde verwachtingen als het daarop aankomt. En daarom zijn we altijd erg voorzichtig. Maar ik heb het gevoel dat we tot nu toe goed werk verricht hebben. Hopelijk zet die trend zich voort, mits de personages die je net genoemd hebt snel hun opwachting maken."

We zullen in elk geval nog even moeten wachten. Het nieuwe seizoen gaat pas op 11 oktober in première.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recap 'True Detective': Black Maps and Motel Rooms
Recensie

Recap 'True Detective': Black Maps and Motel Rooms

Het tempo zit er goed in nu.

Met Church in Ruins kwam er ineens volop tempo in HBO's True Detective. We zagen hoe Ray, Ani en Paul op hun beurt wisten te infiltreren in één van de seksfeesten en verder wist Frank het meisje dat de spullen van Caspare probeerde te verkopen op te sporen.

Ineens was er dus een sterke voortzetting van het verhaal en die trend gaat nog door met deze aflevering. Black Maps and Motel Rooms is een ietwat volle, maar sterke toevoeging aan dit seizoen, waarin Nic Pizzolatto eindelijk zijn draai gevonden heeft.

Lees hier de recap van aflevering 1, The Western Book of the Dead
Lees hier de recap van aflevering 2, Night Finds You
Lees hier de recap van aflevering 3, Maybe Tomorrow
Lees hier de recap van aflevering 4, Down Will Come
Lees hier de recap van aflevering 5, Other Lives
Lees hier de recap van aflevering 6, Church in Ruins
Lees hier de recap van aflevering 8, Omega Station


Ditmaal beginnen met in het motel waar Ray, Paul en Ani heen zijn gegaan met het meisje Vera. Ani en Vera kicken nog af van de drugs, terwijl Ray en Paul de gestolen documenten doornemen. Ze komen tot de conclusie dat Caspare contracten getekend had, die inhielden dat men na zijn dood zijn percelen goedkoop kon opkopen. Een motief is dus gevonden voor de gruwelijke moord. Maar er zijn enorme problemen voor Ray en Ani, die nu beiden gezocht worden.

Ani wordt gezocht voor de moord die ze pleegde tijdens het seksfeest, vorige aflevering. Ray op zijn beurt bezoekt de officier van justitie, Davis, die het onderzoek naar de moord op Capare en de corruptie in Vinci lanceerde. Maar eenmaal bij haar, blijkt ze dood in haar auto te liggen, waar Ray dan voor opgezet is.

Om die reden is Paul de enige die nog enigszins clean is, maar ook niet voor lang. Hij krijgt een paar MMS'jes (wie wist dat die nog gebruikt werden?) met foto's waarin hij een man aan het zoenen is. De foto's worden verkocht, tenzij hij zich 's nachts ergens meldt. Voordat hij dat kan doen, brengt hij nog zijn verloofde Emily en zijn moeder in veiligheid. Ani ondertussen zorgt met hulp van haar collega, dat haar vader en zus naar een veilige plek gaan. Het meisje Vera dat ze gered had, wil Ani gebruiken om een zaak op te bouwen. Dit overigens tegen de wil van het meisje in, die doodsbang lijkt.

Frank heeft zijn eigen problemen. Hij ontmoet Blake en heeft nu zo'n grote problemen dat hij wel weg moet. Geen wonder dus, dat hij Blake eerst in elkaar slaat en vervolgens in zijn buik schiet, om vervolgens met de Russen te praten. Die hebben de pandrechten op al zijn clubs opgekocht en bieden hem een baan in zijn eigen imperium aan. Dat is nu zo goed als uit elkaar gevallen en dat snapt Frank. Hij steekt daarom al zijn belangrijke locaties in brand en vlucht met veel cash geld in tassen. Vermoedelijk gaat hij proberen naar Venezuela te vluchten, waar hij kaartjes voor gekocht heeft.

Eenmaal bij de ontmoeting, krijgt Paul een geweer tegen zijn hoofd gericht en een optie: of hij geeft de documenten terug, of de foto's worden vrijgegeven. Paul lijkt akkoord te gaan met de ruil, maar met een paar snelle bewegingen weet hij te ontkomen. Daar lijkt het althans op, want eenmaal buiten probeert hij Ray te bellen, waarop hij in zijn rug en hoofd geschoten wordt. Of hij dood is weten we volgende week natuurlijk pas écht zeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Afleveringenaantal tweede seizoen 'Fear the Walking Dead' onthuld
Series / Nieuws

Afleveringenaantal tweede seizoen 'Fear the Walking Dead' onthuld

En we zullen veel militaire activiteit zien in de serie, én er is een nieuwe promo.

AMC heeft tijdens de TCA Press Tour aangekondigd dat het tweede seizoen van Fear the Walking Dead vijftien afleveringen gaat krijgen. Het seizoen zal in de loop van 2016 in première gaan. Op 23 augustus beleeft de serie zijn debuut, met een 90-minuten tellende aflevering. De finale zal in oktober worden uitgezonden. Verder hebben we een nieuwe promo. Die kan je onderaan dit bericht vinden.

De serie speelt zich af aan het begin van de zombieapocalypse, die in The Walking Dead eigenlijk al voltrokken is als de boel begint. Centraal staat een gebroken gezin in Los Angeles. We volgen leraren Madison Clark (Kim Dickens) en Travis Manawa (Cliff Curtis), die hun best moeten doen hun gezin bij elkaar te houden. Maar daarnaast komen ook veel zaken rond de reacties van de overheid op de uitbraak in beeld.

Zo zal er veel militaire activiteit vertoond worden, beloofde uitvoerend producent Dave Erickson. "Tegen het einde van het eerste seizoen, weten we dat dit het einde gaat zijn van de wereld zoals we die kennen. Maar we bevinden ons dan nog niet op dezelfde plek als Rick, toen hij wakker werd in Georgia."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel geeft logo 'Jessica Jones' vrij
Series / Foto's

Marvel geeft logo 'Jessica Jones' vrij

Krysten Ritter speelt de superheldin die nu detective is geworden.

Marvel heeft het officiële logo voor Jessica Jones vrijgegeven, de eerstvolgende serie die het productiehuis samen met Netflix zal lanceren. Hierboven kan je het logo van de serie waarin Krysten Ritter de hoofdrol speelt, bekijken. De show speelt zich af nadat een tragisch evenement een einde gemaakt heeft aan haar carrière als superheld.

Nu bouwt Jessica Jones (Ritter) haar persoonlijke én professionele leven opnieuw op als detective, die zaken aanneemt met betrekking tot mensen met buitengewone krachten, in New York City. Naast Ritter spelen ook David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage), Carrie-Ann Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm), Erin Moriarty (Hope) en Wil Traval (politieagent) een rol.

De serie gaat in het laatste kwartaal van dit jaar in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ian McShane in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Ian McShane in 'Game of Thrones'

Zesde seizoen krijgt Golden Globe-winnaar.

Entertainment Weekly meldt dat acteur Ian McShane heeft getekend voor het zesde seizoen van Game of Thrones. De Britse acteur sluit aan bij de cast die op dit moment bezig is met de opnames voor het nieuwe seizoen van de topserie van HBO.

McShane was eerder te zien in de HBO-serie Deadwood, waarvoor hij een Golden Globe won. Ook was de acteur te zien in succesvolle series als Ray Donovan, American Horror Story en The Pillars of the Earth. Afgelopen jaren trad hij eveneens op in grote Hollywood-films, als John Wick, Hercules, Snow White and the Huntsman en Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Volgens het bericht van Entertainment Weekly zou McShane een relatief klein aandeel hebben in het seizoen, maar zijn personage zou wel een sleutelrol vervullen. Het nieuwe seizoen krijgt opnieuw tien afleveringen en debuteert in de lente van 2016.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.