Max von Sydow gecast in 'Game of Thones'

Max von Sydow gecast in Game of Thones

Hij speelt de Three-Eyed Raven.

Jim Pedd, 4 augustus 2015 19:53

Naast Ian McShane is nu nog een grote naam toegevoegd aan de cast van het zesde seizoen van Game of Thrones. Het betreft Max von Sydow, die te zien was in Minority Report en te zien zal zijn in de aankomende Star Wars: The Force Awakens-film. Volgens Entertainment Weekly speelt Sydow de rol van de Three-Eyed Raven, de mythische docent van Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright).
In het vierde seizoen was de Three-Eyed Raven al te zien, maar werd hij gespeeld door een andere acteur. Afgelopen seizoen was Bran en dus ook de Raven niet te zien in de serie. Nu zal hij dus wel zijn opwachting maken, in de vorm van Von Sydow. Vermoedelijk heeft hij geen grote rol in de serie, want de bedoeling is dat Brans training grotendeels afgerond is als we hem weer zien.

Game of Thrones zal volgend jaar april weer op televisie te zien zijn. Afgelopen week vertelde HBO-baas Michael Lombardo dat de serie vermoedelijk acht seizoenen krijgt.

Bron: EW

Lees meer over: Game of thrones, seizoen 6, max von sydow, three eyed raven, ian mcshane, isaac hempstead wright, bran stark

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws