Doek valt voor 'Community'

Doek valt voor Community

De castleden zijn simpelweg te duur geworden voor een nieuw seizoen.

Jim Pedd, 5 augustus 2015 om 16:24

Het doek is gevallen voor Community. Acteur Joel McHale, die de hoofdrol van Jeff Winger speelde, vertelde in een interview dat de show voorbij is. De contracten van de castleden zijn nu rond en iedereen is een stuk duurder geworden, waardoor de kans op verlenging nihil lijkt. Toen McHale gevraagd werd of er een nieuw seizoen komt vertelde hij het volgende:
”Nee. Ze wilden wel. Maar onze contracten waren na zes jaar rond. Alle acteurs van de serie, bijna zonder uitzondering, zijn een stuk duurder geworden. En hun salarissen zijn nu te hoog geworden om een serie te maken. Dus je kunt geen Alison Brie of Gillian Jacobs meer krijgen voor een normaal televisiesalaris. Er is niet genoeg geld om de serie te kunnen betalen.”

Toch is er nog een schemering van hoop voor meer Community. Allereerst heeft Yahoo! het bericht van McHale nog niet bevestigd; de internetgigant zou nog altijd kijken naar de mogelijkheid van een vervolg. En er is nog de kans op een vervolg, mits Dan Harmon dat schrijft. Daarover vertelde McHale het volgende:

”Ik denk dat Dan het scenario moet gaan schrijven. Maar dat is moeilijk voor iedereen: ‘Schrijf een geweldig filmscript van een geliefde serie, waar je al zes jaar aan werkt. Hup! Ga dat maar doen’. Ik denk niet dat het zo gaat van, ‘Geef me een weekend.’ Het gaat gewoon niet zomaar. De cast zou het wel willen; we zouden het allemaal doen.”

Bron: Metro Weekly

Lees meer over: community, dan harmon, joel mchale, yahoo, voorbij, geannuleerd, serie, komedie

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws