search
Eerste teaser Martin Scorsese's 'Vinyl'
Series / Trailer

Eerste teaser Martin Scorsese's 'Vinyl'

Ook Rolling Stones-frontman Mick Jagger levert een bijdrage aan de nieuwe HBO-show.Hierboven vind je de eerste teaser van Vinyl, HBO's nieuwe show met aan de basis regisseur Martin Scorsese en Rolling Stones-frontman Mick Jagger. Het verhaal speelt zich af in de wereld van jaren '70 rock en gaat over het fictieve platenlabel American Century Records.

Bobby Cannavale speelt Richie Finestra, de baas van het kwakkelende label. Vanuit zijn ogen nemen we een kijkje in de muziekwereld van de jaren zeventig. Punk en disco begonnen door te breken en zowat iedereen had seks en zat aan de drugs. Richie gaat op zoek naar het volgende nieuwe geluid om American Century Records weer op de kaart te zetten.

De pilot van Vinyl werd geregisseerd door Scorsese met een scenario van Terence Winter (Boardwalk Empire). George Mastras (Breaking Bad) zal de show gaan schrijven en daarnaast ook optreden als uitvoerend producent.

Vinyl, met verder rollen voor o.a. Ray Romano, Olivia Wilde, Andrew "Dice" Clay en Juno Temple, gaat volgend jaar in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen