search
Deze 3 vette voetbalseries op NPO Plus geven een nieuwe kijk op de sport
Series / Featured

Deze 3 vette voetbalseries op NPO Plus geven een nieuwe kijk op de sport

Van voetbalmaffia tot de verbazingwekkende zeges van het vorige WK; je vindt ze op NPO Plus.

Het Nederlandse voetbal is een sport om trots op te zijn. Gek is het dus niet dat er bij de NPO al meerdere soorten series over zijn gemaakt. Check hieronder 3 gouden tips voor voetbalseries op NPO Plus.

Superleeuwen: Het Marokkaanse voetbalsprookje | BNNVARA | 4 afleveringen



Rapper ICE vertelt het unieke historische sprookje over het Marokkaanse elftal dat tijdens het WK in Qatar vriend en vijand verbaasde. Hij praat onder meer met de spelers en blikt terug op hun avontuur. Wat deden hun prestaties op het veld met de moraal van de Marokkaanse gemeenschap wereldwijd?



Voetbalmeisjes | AVROTROS | 11 afleveringen



In meidenelftal FC Athena zitten ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn ten opzichte van elkaar en de door jongens gedomineerde voetbalclub. In de elfdelige jeugdserie wordt in elke aflevering een ander teamlid in de schijnwerpers gezet binnen het team en haar persoonlijke leven.



Voetbalmaffia | KRO-NCRV | 8 afleveringen



Na tegenvallende prestaties en een ruzie met de voorzitter zet een Italiaanse club de Nederlandse voetballer Johnny op de transferlijst. Dit is het begin van zijn afdaling naar de schimmige wereld van criminele goknetwerken, dat hem naar de internationale onderwereld brengt van het voetbal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen