search
Dit belangrijke personage had bijna 'The Mandalorian' seizoen 3 niet gehaald
Series / Nieuws

Dit belangrijke personage had bijna 'The Mandalorian' seizoen 3 niet gehaald

Bijna had dit personage al het loodje gelegd in seizoen 2.

Een personage, dat bijna niet het derde seizoen van The Mandalorian heeft gehaald, is Axe Woves, vertolkt door Simon Kassianides. De acteur deelde dat hij van tevoren geen idee had dat zijn personage langer zou meespelen dan verwacht.

In het derde seizoen van de veelgeprezen Star Wars-serie slaagden de helden van het verhaal erin om Mandalore terug te veroveren op Moff Gideon. Daarin speelde Axe een belangrijke rol.

Gered


In de finale van het derde seizoen leek het personage Axe Woves op een zelfmoordmissie te gaan. Hij moest namelijk het moederschip van het squadron in een baan om de aarde vorderen en het inzetten als een kamikazeraket om de geheime basis van Moff Gideon te torpederen.



Op het nippertje wist Axe Woves te ontsnappen aan de dood door op het laatste moment uit de cockpit te springen. Een belangrijke rol dus, maar oorspronkelijk niet bedoeld voor Axe.

Acteur aan het woord


Onlangs onthulde de regisseur van de serie, Bryce Dallas Howard, dat Axe origineel zou zijn gestorven in aflevering 'The Heiress' uit seizoen 2, maar dat het creatieve team had besloten het personage te behouden door de geweldige acteerprestaties van Kassianides.



De acteur had zelf geen weet van wat het creatieve team aan het bekokstoven was. Hij deelde: "Ik had geen idee dat ik terug zou komen. En ik ben niet alleen terug, maar ik ben ook teruggekomen naar een belangrijk deel van het verhaal. Dat doet me gewoon versteld staan".

Bekijk The Mandalorian op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen