search
Na vele succesvolle films zijn er nu 2 'Spider-Man'-series in de maak - dit zijn ze
Series / Nieuws

Na vele succesvolle films zijn er nu 2 'Spider-Man'-series in de maak - dit zijn ze

Sony’s Spider-Man Universe heeft nog een hoop avonturen voor de fans in petto.

De samenwerking tussen Sony en Marvel Studios heeft geleid tot een razend populaire heropleving van Spider-Man in vele vormen. Logisch dat er nu veel filmprojecten over de 'vriendelijke buurtspin' in de maak zijn, waaronder twee series over bekende figuren uit het stripuniversum.

Er staan meerdere films op de planning, waaronder Kraven the Hunter, Spider-Man: Beyond the Spiderverse en een vierde film met Tom Holland in de hoofdrol. In dit artikel duiken we echter in de aankomende series, die helaas nog geen releasedatum hebben gekregen.

Silk: Spider-Society

Sony's Spider-Man Universum, ook wel SSU, zal worden uitgebreid met een serie over het personage Silk, dat soms een hoofdrol speelt in de gelijknamige stripboeken. Silk staat ook wel bekend als Cindy Moon, die is gebeten door een radioactieve spin en vele jaren in een cel heeft doorgebracht.

Ze zal uit haar gevangenis ontsnappen en op zoek gaan naar haar familie in de serie. De ondertitel van het programma suggereert dat deze versie van Silk een spin-off zal zijn van Across the Spider-Verse, maar het is onduidelijk of deze Silk dezelfde zal zijn die te zien zal zijn in de aankomende film Spider-Women.

Spider-Man Noir
In Spider-Man: Into the Spiderverse sprak Nick Cage de stem in van Spider-Man Noir, een speciaal figuur dat zo uit een geanimeerde variant van een film noir had kunnen stappen. Er zal een serie uitkomen over dit personage, maar helaas is er nog weinig over bekend.

De liveactionserie wordt ontwikkeld door Oren Uziel, maar staat naar verluidt stil in afwachting van het einde van de schrijversstakingen in Hollywood.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen