Jonge Ned Stark in 'Game of Thrones'?

Jonge Ned Stark in Game of Thrones?

Er zou wederom een flashback gepland worden.

Jim Pedd, 11 augustus 2015 om 18:21

Er wordt veel gespeculeerd over het zesde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Naar verluidt zou nu een jonge Ned Stark gecast zijn. Watchers on the Wall schrijft dat de 13-jarige acteur Sebastian Croft gecast is om de rol te spelen in een flashback uit Neds verleden. Die zou in de betreffende scènes sparren met een andere knul.
Tegelijk zouden er nog meer flashbacks zijn naar het verleden van Ned, die ook de waarheid achter de geboorte van Jon Snow (Kit Harington) zouden moeten verklaren. Of acteur Sean Bean daarvoor terug keert, is niet bekend, maar het zou kunnen, als men wil laten zien hoe Ned de jonge Jon kreeg.

Tot nu toe zijn er al een aantal zaken bekend over het zesde seizoen van de hitserie. Zo weten we dat Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) na een seizoen van afwezigheid weer terug keert. Verder is Max van Sydow gecast in de rol van de Three-Eyed Raven en zal Ian McShane een nog onbekende rol spelen.

Bron: Watchers on the Wall

Lees meer over: Game of thrones, seizoen 6, flashback, ned stark, sebastian croft, sean bean, jon snow, kit harington, isaac hempstead wright, ian mcshane, max von sydow

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws