search

Ons nieuws van dinsdag 11 augustus 2015

Jonge Ned Stark in 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Jonge Ned Stark in 'Game of Thrones'?

Er zou wederom een flashback gepland worden.

Er wordt veel gespeculeerd over het zesde seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Naar verluidt zou nu een jonge Ned Stark gecast zijn. Watchers on the Wall schrijft dat de 13-jarige acteur Sebastian Croft gecast is om de rol te spelen in een flashback uit Neds verleden. Die zou in de betreffende scènes sparren met een andere knul.

Tegelijk zouden er nog meer flashbacks zijn naar het verleden van Ned, die ook de waarheid achter de geboorte van Jon Snow (Kit Harington) zouden moeten verklaren. Of acteur Sean Bean daarvoor terug keert, is niet bekend, maar het zou kunnen, als men wil laten zien hoe Ned de jonge Jon kreeg.

Tot nu toe zijn er al een aantal zaken bekend over het zesde seizoen van de hitserie. Zo weten we dat Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) na een seizoen van afwezigheid weer terug keert. Verder is Max van Sydow gecast in de rol van de Three-Eyed Raven en zal Ian McShane een nog onbekende rol spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Carrie is een scherpschutter in promo 'Homeland'
Series / Video/clip/featurette

Carrie is een scherpschutter in promo 'Homeland'

Haar dagen bij de CIA lijken toch niet helemaal voorbij.



De vorige keer dat we Carrie Mathison (Claire Danes) zagen in Homeland, was ze er klaar voor haar CIA-levensstijl achter zich te laten. Ze wilde zich eindelijk bezig houden met de opvoeding van haar dochter. Maar gezien bovenstaande nieuwe video, is dat plan niet bepaald gelukt. We zien Carrie met een sniper, dus waarschijnlijk is ze weer volop bezig met werken.

Seizoen vijf van de Showtime-serie pikt het verhaal op, twee jaar na Carrie's noodlottig afgelopen periode als Islamabad station chief. Ze worstelt met gevoelens van schuld en ontgoocheling, na jaren aan de frontlinie van de oorlog tegen terreur te hebben gevochten. Nu bevindt ze zich in een zelfopgelegd ballingschap in Berlijn, vervreemd van de CIA en werkend voor een privé beveiligingsbedrijf.

Belangrijke rollen zijn er voor Mandy Patinkin, Miranda Otto en Alexander Fehling. Vanaf 4 oktober weer op TV.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sofia Vergara krijgt gastrol in 'The Simpsons'
Series / Nieuws

Sofia Vergara krijgt gastrol in 'The Simpsons'

De 'Modern Family'- actrice is te zien als de lerares van Bart.

Sofia Vergara heeft een gastrol te pakken in de animatieserie The Simpsons. De Colombiaanse actrice zal de stem verzorgen van het personage Mrs. Berrera, de nieuwe lerares van Bart Simpson.

Mrs. Berrera zal volgens Entertainment Weekly een sexy personage zijn, dat met haar uiterlijk de aandacht trekt van zowel Simpson als het schoolhoofd, Principal Skinner. Hoewel het in eerste instantie gaat om een gastrol, zou het mogelijk zijn dat het personage in de toekomst vaker de revue passeert. Tot haar dood in 2013 verzorgde Marcia Wallace de stem van de lerares van Bart, Mrs. Krabappel. Sinds die tijd heeft Bart geen lerares- personage meer gehad in de serie.

Eind september gaat het nieuwe (inmiddels al 27e) seizoen van The Simpsons van start. De aflevering met Mrs. Berrera zal ergens halverwege het seizoen te zien zijn. Sofia Vergara is momenteel te zien in de komedie Modern Family. Daarin speelt ze de gepassioneerde latina Gloria.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lady Gaga speelt biseksuele hoteleigenares in 'AHS: Hotel'
Series / Nieuws

Lady Gaga speelt biseksuele hoteleigenares in 'AHS: Hotel'

Personage zal relaties hebben met Matt Bomer, Angela Bassett en Cheyenne Jackson.

American Horror Story: Hotel gaat op 7 oktober van start en de afgelopen maanden werd bekend wie er allemaal gecast waren in de serie. Tijdens de perstour van de Television Critics Assn. maakte bedenker Ryan Murphy bekend welke personages het nieuwe seizoen bevat.

Lady Gaga gaat een rijke biseksuele hoteleigenares genaamd Elizabeth spelen, die relaties heeft met zowel mannelijke als vrouwelijke karakters. "Ze zal relaties hebben met Matt Bomer, Angela Bassett en Cheyenne Jackson," vertelde hij. "Dit seizoen is sexier dan alle seizoenen hiervoor. Deels vanwege Gaga, zij maakt de afleveringen ook een stuk enger."

AHS- bekende Sarah Paulson gaat de drugsverslaafde Sally spelen met een duister en naar karakter. "Ik vind haar sexy," zei Paulson zelf over haar personage. "Ze is drugsverslaafde. Niet dat drugsverslaafden sexy zijn, maar dit meisje toevallig wel. Ze is een compleet ander personage dan ik tot nu toe heb gespeeld in de serie. Eigenlijk compleet anders van alles dat ik tot nu toe heb gespeeld."

Kathy Bates speelt Iris, die de dagelijkse gang van zaken regelt in het hotel. Matt Bomer speelt Donovan, die een speciale relatie heeft met meerdere vrouwelijke personages. Angela Bassett is gecast als als een actrice die niet in het hotel woont, maar daar wel vaak komt. Haar personage ligt in de clinch met Donovan, omdat ze beiden achter Elizabeth aanzitten. Chloe Sevigny is een moeder en dokter, die te maken heeft gekregen met een groot verlies binnen haar familie en dat probeert een plekje te geven. Wes Bentley speelt haar echtgenote.

Inspiratie voor dit seizoen was volgens Murphy beeld van een surveillance camera, gemaakt in een LA hotel dat twee jaar geleden boven water kwam. Op de beelden was een meisje te zien, die in een lift stapte om daarna spoorloos te verdwijnen.

Kijken jullie al uit naar seizoen 5 en deze nieuwe personages?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'Empire' seizoen 2
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'Empire' seizoen 2

Terrence Howard geeft zich niet zomaar over.



Aankomend najaar gaat het tweede seizoen van Empire in première. In bovenstaande trailer zien we dat Lucious Lyon (Terrence Howard) in de gevangenis zit vanwege gebeurtenissen in seizoen 1. Andre (Trai Byers) en z'n moeder Cookie (Taraji P. Henson) zijn eropuit om Lyon uit Empire Entertainment te gooien.

Lyon geeft zich echter niet zomaar over en geeft de leiding aan zijn middelste zoon Jamal (Jussie Smollett). Dit zorgt natuurlijk weer voor extra spanning tussen hem en diens broer Hakeem (Bryshere Y. Gray).

Gastrollen zijn er dit seizoen voor Chris Rock, Marisa Tomei, Alicia Keys en Lenny Kravitz. Empire is vanaf 23 september weer te zien bij Fox.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gunt 'Sense8' tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix gunt 'Sense8' tweede seizoen

De scifi-show van Andy en Lana Wachowski heeft het naar behoren gedaan.

[video_embed]1225[/video_embed]
Fans van de Netflix-serie Sense8 mogen uitkijken naar een tweede seizoen. De eerste jaargang van de show van The Matrix-duo Andy en Lana Wachowski heeft het schijnbaar naar behoren gedaan. Hierboven vind je een video waarin het tweede seizoen wordt aangekondigd.

Sense8 richt zich op acht mensen verspreid over de hele wereld, die verbonden zijn met elkaar door een gedeeld gewelddadig visioen. Vervolgens zijn ze allen in staat om een connectie te maken met andermans gedachten en handelingen. Ze willen allemaal weten wat er precies gebeurd is en waarom. Tijdens het achterhalen van antwoorden wordt het achttal achternagezeten door een mysterieuze organisatie die eropuit is om ze te vernietigen.

De internationale cast bestaat uit Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen and Max Riemelt. Also, Daryl Hannah, Naveen Andrews, Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista en Joe Pantoliano.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.