search
Zijn ze helemaal gek geworden? Gaat Netflix deze 3 grote series echt cancelen?
Series / Nieuws

Zijn ze helemaal gek geworden? Gaat Netflix deze 3 grote series echt cancelen?

Netflix cancelt meer en meer, hier nog drie series die in de gevarenzone zitten.

Je hebt er tegenwoordig bijna een dagtaak aan om bij te houden welke series er nu allemaal weer gecanceld zijn op Netflix. Het houdt niet op, hier drie series die volgens ons in gevaar zijn.

Het is een bijzonder jaar voor de televisie-industrie met de WGA-staking en ook de kostenbewustheid bij de productiemaatschappijen. Lagere kijkcijfers worden niet meer tijdelijk door de vingers gezien en series worden snel stopgezet. Hier een aantal series die serieus in de gevarenzone zitten:

Unstable


Toen deze comedyserie met Rob Lowe in het voorjaar werd uitgebracht, waren de kijkcijfers in eerste instantie gelijk al matig. De beslissing over een eventueel vervolg van de serie lijkt op pauze te staan door de WGA-staking maar het lijkt ons onwaarschijnlijk dat er een tweede seizoen aankomt.



Ratched


Het eerste seizoen van de serie over corruptie in de geestelijke gezondheidszorg werd in 2020 zeer positief ontvangen. Een tweede seizoen leek ook voor de hand te liggen, maar het is inmiddels 2023 en we hebben er nog altijd niets van vernomen.



Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities


Deze horror anthologiereeks was vorig jaar zeer populair. Wie durft er 'nee' te zeggen tegen een tweede seizoen van Del Toro. Niemand toch? Of zou Netflix dit wel gewoon aandurven? We hebben namelijk nog helemaal niets gehoord over een eventueel tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen