Freddie Prinze Jr. deel van stemmencast 'Star Wars Rebels'

Freddie Prinze Jr. 'Star Wars Rebels'

De voormalige tienerster speelt Jedi Kanan.

Zilko Tarici, 13 februari 2014 14:27

Lucasfilm heeft onthuld dat Freddie Prinze Jr. (She's All That) de stem van Kanan in Star Wars Rebels zal verzorgen. Kanan wordt beschreven als een 'Cowboy Jedi' in de nieuwe serie. Prinze Jr. beschrijft het personage als volgt:
Hij werd gedwongen om een groot deel van zijn leven verborgen te houden. Op een gegeven moment wordt de leugen zijn realiteit. Het wordt een uitdaging voor hem om de Jedi-gewoontes weer aan te nemen. Dat zorgt dan wel weer voor toffe omstandigheden, als je weet wat een Jedi allemaal kan.''

Star Wars Rebels speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Episode III en IV, een tijdsbestek van 20 jaar nooit op beeld verkend gebied. De plot gaat over het punt waarop het Empire steeds meer grip krijgt op het universum en de laatste Jedi Knights opjaagt, terwijl de rebellen zich ook meer en meer beginnen te vormen.

Star Wars Rebels wordt geproduceerd door Lucasfilm Animation, met medewerking van veel van de belangrijkste talenten die ook Star Wars: The Clone Wars tot een succes maakten. De serie zal deze zomer worden geïntroduceerd met een animatiefilm op de Disney Channel.

Bron: USA Today

Lees meer over: simon kinberg, star wars rebels, xmen days of future past, george lucas, lucasfilm

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws