'The Notebook' krijgt tv- serie

'The Notebook' krijgt tv- serie

The CW gaat een serie creëren gebaseerd op de romantische bestseller van Nicholas Sparks.

Michelle Iwema, 13 augustus 2015 om 12:23

Na de publicatie van het boek The Notebook in 1996 volgde al snel een populaire gelijknamige film met Rachel McAdams en Ryan Gosling in de hoofdrollen. Volgens Entertainment Weekly zal we nu een serie komen, die zal worden ontwikkeld door de zender The CW. Het wordt geproduceerd worden door Nicholas Sparks, de schrijver van het boek.
In het boek en de film maakten we kennis met de personages Allie en Noah, die verliefd op elkaar raken. Het gaat alleen niet van een leien dakje, want hun afkomst zit de relatie in de weg. Allie komt uit een rijk gezien, terwijl Noah van minder gegoede komaf is. Tegelijkertijd maak je kennis met de twee als ouder koppel. Het oudere koppel zal echter niet in de serie voorkomen. "Ik denk niet dat we gaan zien wat er met het oude stel terecht is gebeurd," zei The CW-president Mark Pedowitz. "Maar dat kan nog veranderen."

De serie zal Allie en Noah volgen als ze elkaar ontmoeten en proberen een relatie op te bouwen met dingen op de achtergrond als het racisme en de economische ongelijkheid van de naoorlogse jaren veertig. Wie de rollen gaan vertolken en wanneer de serie wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Lijkt dit jullie een mooie serie?

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Notebook, Rachel McAdams, Ryan Gosling, serie, tv serie, CW, Nicholas Sparks

Populair nieuws