search
Energieke teaser van HBO-serie 'Rap Sh!t' seizoen 2 kondigt releasedatum aan
Series / Trailer

Energieke teaser van HBO-serie 'Rap Sh!t' seizoen 2 kondigt releasedatum aan

Shawna en Mia zijn terug voor een nieuw seizoen om Miami op zijn kop te zetten.

De nieuwe teaser voor het tweede seizoen van de HBO-serie Rap Sh!t is onlangs gedropt. Met acht nieuwe afleveringen in aantocht staan Shawna en Mia op het punt weer terug te keren als bikkelharde rapartiesten.

Met veel lof werd het eerste seizoen ontvangen van de komische dramaserie over twee zwarte vrouwen op weg naar de top. Het is dus ook niet vreemd dat al gauw het tweede seizoen werd aangekondigd door HBO.

Plot


In het tweede seizoen zetten de twee schoolvrienden hun carrière voort in de rapscene, die ze in het eerste seizoen hebben gevestigd.



Nu moeten ze besluiten om trouw te blijven aan zichzelf of toe te geven aan de eisen die aan hen worden gesteld in de harde muziekwereld van Miami.

Het eerste seizoen


In de recensie van SerieTotaal vond Laura Visser het eerste seizoen een mooie weergave van de harde weg naar de top voor een rapartiest. Daarom beloonde ze de serie met 3 sterren.



Visser stelde: "Shawna en haar vriendin Mia beginnen van onder af aan. Vechtend voor erkenning voor de muziek die ze maken, zetten ze de online wereld in als opstapje naar grote bekendheid… 'Rap Sh!t' gaat dan ook over meer dan alleen een nieuwe artiest. De serie legt ook de vinger op de gevoelige plek wat betreft de invloed van sociale media op ons leven."

Release


Op 10 augustus zullen de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen van Rap Sh!t uitkomen. Elke week zal een nieuwe aflevering volgen tot aan de seizoensfinale op 21 september.

Bekijk het eerste seizoen nu op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen