search
Syfy komt met twee nieuwe scifi-series
Series / Nieuws

Syfy komt met twee nieuwe scifi-series

Het gaat om 'Gateway' en 'Childhood's End'.

Syfy komt met twee gloednieuwe series, te weten Gateway en Childhood's End. Eerstgenoemde heeft nog geen premièredatum, maar de laatste staat gepland voor december van dit jaar.


Gateway van David Eick en Josh Pate wordt gebaseerd op het gelijknamige boek (1977) van Frederik Pohl. De mensheid ontdekt hierin een asteroïde met daarop de verlaten ruimteschepen van de Heechee - een ontwikkeld alienras - waarna er een zoektocht losbarst naar kunst en technologie van deze ruimtewezens. De schepen zijn voorgeprogrammeerd en nemen de reizigers mee naar een plek die hun dood zal betekenen. De onverschrokken onderzoeker Robinette Broadhead zet alles op het spel tijdens zijn reis naar Gateway. Na één vreselijke missie keert hij terug naar de ongelofelijke rijkdommen en luxe, maar wordt hij tegelijkertijd geconfronteerd met het verlies van zijn bemanning en de liefde van zijn leven.

Childhood's End, een bewerking van het boek van Arthur C. Clarke, gaat over de vredige invasie van de Aarde door de Overlords. Deze aliens beloven een einde te maken aan armoede, oorlog en ziekte en hebben het daarnaast over een gouden eeuw met vrede, gezondheid en veiligheid voor de gehele mensheid. Maar waarom laten de Overlords zich niet zien? En wat zijn ze precies met onze planeet van plan? Hoewel de meeste mensen genieten van de nieuwe wereld, gaan sommigen ervan uit dat er een addertje onder het gras zit. Wanneer de waarheid boven tafel komt, komt de mensheid erachter dat deze droom eigenlijk een keiharde nachtmerrie is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen