search
Dit zijn de grootste vrouwelijke schurken uit de seriegeschiedenis
Series / Nieuws

Dit zijn de grootste vrouwelijke schurken uit de seriegeschiedenis

Dit zijn drie van de meest gevreesde en meedogenloze vrouwen uit de seriegeschiedenis.

In de series van tegenwoordig spelen de nodige vrouwelijke schurken. Veelal complexe personages waar je eigenlijk geen genoeg van kunt krijgen. Wij zetten de grootste drie vrouwelijke schurken voor je op een rij.

Claire Underwood (House of Cards)


Claire Underwood is net zo ambitieus, hongerig naar macht en scherpzinnig als haar man - maar een beetje subtieler en intelligenter, waardoor ze een nog geduchtere vijand wordt voor iedereen die haar in de weg staat.

Mevrouw Underwood deinst nergens voor terug om de top te bereiken, haar veelal weerloze slachtoffers ontdekken haar ware aard pas als het te laat is.

Bekijk op instagram


Katherine Pierce (The Vampire Diaries)


Katherine Pierce is een vrouwelijke schurk met een immens overlevingsinstinct. Niets dat haar eigen voortbestaan potentieel in de weg zou kunnen staan, overleeft dat. Katherine heeft duizenden mensen uitgeroeid gewoon omdat ze haar mogelijk in de weg zouden kunnen staan.

Bekijk op instagram


Cersei Lannister (Game of Thrones)


Eén van de meest complexe vrouwelijke schurken aller tijden. Cersei Lannister is manipulatief, scherp, intrigerend en meedogenloos voor iedereen van wie ze denkt dat deze een bedreiging kan vormen voor haar familie of haar heerschappij.

Bekijk op instagram


Drie krachtige vrouwen die alles doen om te overleven!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen