search
Geweldige series met een draak van een slotaflevering, is dat niet eeuwig zonde?
Series / Nieuws

Geweldige series met een draak van een slotaflevering, is dat niet eeuwig zonde?

De slotafleveringen van 'Seinfeld' en 'The Sopranos' houden de gemoederen nog altijd bezig.

Niets zo vervelend als een prachtige serie die zonder enige glorie eindigt. Wij zetten er toch weer een paar voor jullie op een rijtje.

Seinfeld


De sitcom Seinfeld gaat eigenlijk helemaal maar nergens over, maar is zeer amusant. In de allerlaatste aflevering probeerde de makers het wel ergens over te laten gaan en dat eindigde voor de fans in een teleurstelling.

De hoofdrolspelers belanden in de laatste aflevering achter de tralies. De makers propten zo een beetje alle nostalgische gaststerren uit het verleden van de serie allemaal in deze laatste aflevering. De aflevering was overvol en helemaal niet in lijn met de rest van de serie. Een onrealistisch einde wat nog altijd onbevredigend aanvoelt.



The Sopranos


Het einde van The Sopranos houdt de gemoederen nog altijd bezig. De serie zorgde voor veel onenigheid met haar beruchte einde, waarbij het beeld plotseling op zwart gaat. Sommigen vinden het briljant, terwijl anderen zich bekocht voelden door het gebrek aan afsluiting.

Na zes seizoenen te hebben geïnvesteerd in de dramatiek van de maffia, familieconflicten en Tony's therapiesessies, voelt het als een schok om halverwege een scène plotseling afgesneden te worden. Het liet veel kijkers achter met een gevoel van verontwaardiging, schreeuwend naar hun televisies.

Kijk het einde nog eens terug op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen