Belangrijk personage 'Heroes' dood in 'Reborn'

Belangrijk personage Heroes dood in Reborn

De dood van dit personage zet de boel in beweging.

Jim Pedd, 17 augustus 2015 12:32

Bedenker Tim Kring omschrijft Heroes Reborn als het tiende seizoen van hitserie Heroes. Er is dus genoeg in de tussentijd gebeurd en daar heeft hij nu een toelichting op gegeven. Een belangrijk personage uit de oorspronkelijke reeks blijkt het niet gehaald e hebben en is één van de redenen waarom het verhaal van Reborn gelanceerd wordt. Vanaf hier volgen spoilers.
Het blijkt dat Noah Bennet (Jack Coleman) aan het begin van Reborn in ballingschap verkeert, omdat zijn dochter Claire (Hayden Panettiere) dood is. Dat terwijl ze supersnel geneest en ogenschijnlijk onsterfelijk was in de oorspronkelijke reeks. Het eerste seizoen van de serie draaide zelfs compleet om haar redding.

”Claire’s dood speelt in een deel van de mythologie van het nieuwe seizoen,” vertelde Kring. ”Jack Coleman als Horn-Rimmed Glasses, mag een deel van die mythologie bloot leggen. Toen we van de ether gehaald werden, wisten we dat niet. We vertrokken op een fantastisch moment, dat alles in beweging gezet heeft, wat we nu doen. Hayden Panettiere’s personage… Vier seizoenen lang wist de wereld niet dat er mensen waren met krachten. Zij onthulde dat aan de hele wereld, toen we ermee moesten stoppen. Dit ligt veel dichter bij het oorspronkelijke idee van oorsprongsverhalen. De belangrijkste vraag is waarom en wat is mijn doel? Ik dacht altijd dat de serie zichzelf opnieuw zou bevolken. Dus verliefd worden op nieuwe personages hoort er net zo bij, als het terug laten keren van oude castleden.”

De serie, die op 24 september in de VS in première gaat met een twee uur durende finale, draait om de gevolgen van een terroristische aanslag in Odessa, Texas. Mensen met krachten krijgen daar de schuld van en moeten nu de boel recht zien te zetten.

Bron: Screencrush

Lees meer over: heroes reborn, heroes, tim kring, dood, personage, claire, hayden panettiere, jack coleman, noah bennet

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws