search

Ons nieuws van maandag 17 augustus 2015

CBS maakt 'Training Day'-serie
Series / Nieuws

CBS maakt 'Training Day'-serie

Antoine Fuqua zal ook regisseren.

CBS maakt een televisiepilot, gebaseerd op de film Training Day (2001), waarin Denzel Washington en Ethan Hawke de hoofdrollen speelden. De serie moet zich vijftien jaar na de gebeurtenissen in de film afspelen en nog altijd draaien om de LAPD.

Regisseur Antoine Fuqua, die de film regisseerde, zal de televisieserie maken als producent én regisseur. Hij werkt daarbij samen met andere uitvoerend producenten, waaronder Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman en Will Beall. Laatstgenoemde zal ook het scenario van de pilot verzorgen.

De film volgde een onervaren agent (Hawke), die samen op zijn eerste werkdag moest werken met een losgeslagen detective (Washington). Of de serie de zelfde agent gaat volgen die Hawke vijftien jaar geleden nog speelde, is niet bekend.

Training Day past in een rijtje film-naar-serie projecten van CBS, waar ondertussen ook Rush Hour en Limitless bij horen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Belangrijk personage 'Heroes' dood in 'Reborn'
Series / Nieuws

Belangrijk personage 'Heroes' dood in 'Reborn'

De dood van dit personage zet de boel in beweging.

Bedenker Tim Kring omschrijft Heroes Reborn als het tiende seizoen van hitserie Heroes. Er is dus genoeg in de tussentijd gebeurd en daar heeft hij nu een toelichting op gegeven. Een belangrijk personage uit de oorspronkelijke reeks blijkt het niet gehaald e hebben en is één van de redenen waarom het verhaal van Reborn gelanceerd wordt. Vanaf hier volgen spoilers.

Het blijkt dat Noah Bennet (Jack Coleman) aan het begin van Reborn in ballingschap verkeert, omdat zijn dochter Claire (Hayden Panettiere) dood is. Dat terwijl ze supersnel geneest en ogenschijnlijk onsterfelijk was in de oorspronkelijke reeks. Het eerste seizoen van de serie draaide zelfs compleet om haar redding.

"Claire's dood speelt in een deel van de mythologie van het nieuwe seizoen," vertelde Kring. "Jack Coleman als Horn-Rimmed Glasses, mag een deel van die mythologie bloot leggen. Toen we van de ether gehaald werden, wisten we dat niet. We vertrokken op een fantastisch moment, dat alles in beweging gezet heeft, wat we nu doen. Hayden Panettiere's personage… Vier seizoenen lang wist de wereld niet dat er mensen waren met krachten. Zij onthulde dat aan de hele wereld, toen we ermee moesten stoppen. Dit ligt veel dichter bij het oorspronkelijke idee van oorsprongsverhalen. De belangrijkste vraag is waarom en wat is mijn doel? Ik dacht altijd dat de serie zichzelf opnieuw zou bevolken. Dus verliefd worden op nieuwe personages hoort er net zo bij, als het terug laten keren van oude castleden."

De serie, die op 24 september in de VS in première gaat met een twee uur durende finale, draait om de gevolgen van een terroristische aanslag in Odessa, Texas. Mensen met krachten krijgen daar de schuld van en moeten nu de boel recht zien te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NBC en DC Comics komen met komedieserie 'Powerless'
Series / Nieuws

NBC en DC Comics komen met komedieserie 'Powerless'

Een soort 'The Office', maar dan met superkrachten.

NBC en DC Comics slaan de handen ineen voor Powerless, een nieuwe sitcom die het beste kan worden omschreven als The Office, maar dan met superkrachten. De show wordt geschreven door Ben Queen, tevens uitvoerend producent.

Powerless zal zich afspelen in het DC Comics-universum, vol met superhelden, superschurken en superwezens. De hoofdrolspelers zijn echter doodnormale mensen zonder krachten, werkend bij een van de vreselijkste verzekeringsmaatschappijen in de Verenigde Staten. Buiten het kantoor stelen de superhelden dagelijks de show, wat voor deze verveelde werknemers erg frustrerend is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor tweede seizoen HBO's 'Doll & Em'
Series / Trailer

Trailer voor tweede seizoen HBO's 'Doll & Em'

Emily Mortimer en Dolly Wells werken aan een toneelstuk.



Hierboven vind je de eerste trailer van het tweede seizoen van HBO's , een komedieserie met in de hoofdrollen Dolly Wells (Some Girls) en Emily Mortimer (The Newsroom). De dames werken dit keer aan een toneelstuk en krijgen daarbij hulp van actrices Olivia Wilde en Evan Rachel Wood, die net als Wells en Mortimer zichzelf spelen.

Uiteraard gebeurt er het een en ander waardoor het toneelstuk niet van de grond komt. Zo krijgt Em een aantrekkelijk filmaanbod, terwijl Doll in de kelder van Ems familie woont.

Ook Ewan McGregor en Harvey Weinstein laten hun gezichten zien. Het tweede seizoen gaat op 13 september in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

  5. 5. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

Bekijk alle artikelen