search
The CW: 'Legends of Tomorrow' voorlopig laatste spin-off
Series / Nieuws

The CW: 'Legends of Tomorrow' voorlopig laatste spin-off

De zender wil heel voorzichtig te werk blijven gaan.

De Amerikaanse televisiezender The CW boekt op dit moment grote successen met zijn DC Comics televisieseries. Naast Arrow en The Flash werkt de zender nu ook aan een spin-off van beide series: Legends of Tomorrow. Toch heeft de zender niet de intentie om een DC-zender te worden.


President Mark Pedowitz vertelde tijdens de TCA dat de zender voorlopig geen nieuwe spin-offs meer maakt. "We hebben, op dit moment, niet de intentie om nog een spin-off te gaan maken," vertelde hij daarover. De zenderbazen willen waarschijnlijk afwachten en zien hoe Legends het gaat doen.

Afhankelijk daarvan, zou de zender een nieuwe show kunnen plannen. De voorzichtigheid is wat er eerder toe leidde dat de zender de rechten op Supergirl verloor. Daar heeft men nu spijt van: "We hadden 'The Flash' nog niet gelanceerd en waren nog niet klaar om een andere DC-franchise te maken. Terugkijkend, hadden we dat waarschijnlijk wel moeten doen. Soms verlies je geweldige series."

Het tweede seizoen van The Flash gaat op 6 oktober van start. Op 7 oktober gaan de uitzendingen van Arrow seizoen vier van start en ergens begin 2016 debuteert Legends of Tomorrow.

Aanbevolen artikelen