Anne Hathaway tekent voor rol in 'The Ambassador’s Wife'

Anne Hathaway in The Ambassador’s Wife

De serie zal gaan over een vrouw, die in Yemen wordt ontvoerd.

Michelle Iwema, 19 augustus 2015 om 13:59

Anne Hathaway gaat een rol spelen in de serie The Ambassador’s Wife. Dit wordt gebaseerd op het nieuwe boek van Jennifer Steil over een Britse vrouw die in het fictieve Midden- Oosten- land Mazrooq wordt ontvoerd. Hiermee barst de hel los voor haar echtgenoot, die de ambassadeur is.
Het project zal worden geproduceerd door Entertainment One en de Mark Gordon Co. Daarmee is het de grootste tv- productie van de Mark Gordon Co. sinds hij zich in juli bij eOne voegde. Wie de serie gaat schrijven, is nog niet bekend gemaakt. Wel is zeker dat Hathaway niet alleen de hoofdrol zal spelen, maar ook verbonden zal zijn als producent aan het project.

The Ambassador’s Wife zal bestaan uit een seizoen, waarmee wordt voortgebouwd op de trend van series als True Detective om grote namen te casten, zonder dat ze zich voor meerdere seizoenen vast hoeven te leggen zoals gebruikelijk is bij tv-series.

Er is nog geen netwerk verbonden aan het project, maar de verwachtingen zijn, dat die allemaal zullen staan te springen om een serie met een Oscar- winnares op het hoogtepunt van haar kunnen. Hathaway zal hierdoor echter niet een stapje dichterbij komen om een EGOT (Emmy, Grammy,Oscar, Tony)- winnaar te worden; de Emmy heeft ze namelijk al voor haar werk in The Simpsons.

Bron: Variety

Lees meer over: Anne Hathaway, The Ambassadors Wife, Mark Gordon Co, eOne, True Detective, kidnapping, Jemen, ambassadeur, ontvoering, Emmy, The Simpsons

Populair nieuws