search

Ons nieuws van woensdag 19 augustus 2015

Uitslag poll: Gemengde reacties 'True Detective'
Series / Poll

Uitslag poll: Gemengde reacties 'True Detective'

De ene helft stemt voor 'erg goed' en de andere voor 'ronduit slecht'.

Vorige week vroegen we jullie naar het tweede seizoen van HBO's True Detective. De ontvangst blijkt bijzonder gemengd te zijn en dat past bij de serie zelf. Of je vindt hem goed, of je vindt hem slecht. Een echte middenweg lijkt nauwelijks te bestaan, iets wat de uitslag van de poll bevestigt.

42% van de mensen die stemden, vond het seizoen erg goed. Maar daar staat 37% van de mensen die stemde tegenover, die het seizoen ronduit slecht noemde. De middenweg, vermakelijk, meer niet, kreeg 13 procent van de stemmen. Daarmee is meteen helder wat de meningen echt heel erg verdeeld zijn.

Uit de reacties die jullie gaven, komt een helder beeld van de algemene meningen naar voren. Mensen vinden het seizoen qua verhaal lang niet zo interessant als het vorige seizoen. Maar het acteerwerk, camerawerk en sommige scènes zijn naar jullie meningen dan weer briljant. Daar lijkt ook de verdeeldheid vandaan te komen: de mate waarin het gebrekkige verhaal te compenseren valt door sterk acteerwerk.

Wat vinden jullie van het tweede seizoen van HBO's True Detective?
Erg goed! 42%
Ronduit slecht. 37%
Vermakelijk, meer niet. 13%
Niet heel interessant. 4%
Goed! 4%

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser van Trevor Noah voor 'The Daily Show'
Series / Nieuws

Eerste teaser van Trevor Noah voor 'The Daily Show'

Noah vervangt Jon Stewart als de presentator van het satirische nieuwsprogramma.



Een paar weken terug nam Jon Stewart na zestien jaar afscheid van The Daily Show bij Comedy Central en nu is de eerste teaser te zien van zijn opvolger Trevor Noah, die je hierboven kunt bekijken. In de teaser zie je hoe Noah (op Kanye West- muziek) vol zelfvertrouwen richting de stoel loopt achter het bureau waar Stewart al die jaren zat. De tagline is: Same Chair, different ass.

De 31- jarige Noah is afkomstig uit Zuid- Afrika waar hij onder meer een praat- en sportshow heeft gepresenteerd. Later was hij gastheer in satirische programma's en sinds 2014 heeft hij bijgedragen aan The Daily Show. Op Twitter zei Noah over het opvolgen van Stewart: "Niemand kan Jon Stewart vervangen. Maar samen met het geweldige team bij The Daily Show zullen we zorgen dat dit het beste nieuwsprogramma blijft.''

De eerste aflevering met Noah zal op 28 september worden uitgezonden op Comedy Central. Kijken jullie uit naar zijn debuut?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Anne Hathaway tekent voor rol in 'The Ambassador's Wife'
Series / Nieuws

Anne Hathaway tekent voor rol in 'The Ambassador's Wife'

De serie zal gaan over een vrouw, die in Yemen wordt ontvoerd.

Anne Hathaway gaat een rol spelen in de serie The Ambassador's Wife. Dit wordt gebaseerd op het nieuwe boek van Jennifer Steil over een Britse vrouw die in het fictieve Midden- Oosten- land Mazrooq wordt ontvoerd. Hiermee barst de hel los voor haar echtgenoot, die de ambassadeur is.

Het project zal worden geproduceerd door Entertainment One en de Mark Gordon Co. Daarmee is het de grootste tv- productie van de Mark Gordon Co. sinds hij zich in juli bij eOne voegde. Wie de serie gaat schrijven, is nog niet bekend gemaakt. Wel is zeker dat Hathaway niet alleen de hoofdrol zal spelen, maar ook verbonden zal zijn als producent aan het project.

The Ambassador's Wife zal bestaan uit een seizoen, waarmee wordt voortgebouwd op de trend van series als True Detective om grote namen te casten, zonder dat ze zich voor meerdere seizoenen vast hoeven te leggen zoals gebruikelijk is bij tv-series.

Er is nog geen netwerk verbonden aan het project, maar de verwachtingen zijn, dat die allemaal zullen staan te springen om een serie met een Oscar- winnares op het hoogtepunt van haar kunnen. Hathaway zal hierdoor echter niet een stapje dichterbij komen om een EGOT (Emmy, Grammy,Oscar, Tony)- winnaar te worden; de Emmy heeft ze namelijk al voor haar werk in The Simpsons.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige trailer 'Narcos' over gewelddadige drugsbaas Pablo Escobar
Series / Trailer

Volledige trailer 'Narcos' over gewelddadige drugsbaas Pablo Escobar

Nieuwe grootse serie van Netflix.



Streamdienst Netflix heeft een nieuwe trailer online gezet van de tiendelige serie Narcos, waarin Wagner Moura (Elysium) te zien zal zijn als de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar. Check de trailer hierboven!

De serie focust zich op het rumoerige leven van Escobar en zijn beruchte Medellí­n-drugskartel. Dit kartel was eind jaren 80 onderdeel van een bruut en bloedig conflict toen de rechtshandhaving ingreep. Narcos beschrijft de tegenstrijdige juridische, politieke, justitiele, militaire en civiele krachten die loskwamen tijdens de clash in een poging om één van 's werelds meest krachtige grondstoffen te beheersen: cocaïne.

Andere rollen zijn voor acteurs als Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Juan Pablo Raba, Joanna Christie, Stephanie Sigman, Manolo Cardona, Andre Mattos, Luis Guzman en Ana de la Reguera. Vanaf 28 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Syfy's '12 Monkeys' cast 'Homeland'- acteur
Series / Nieuws

Syfy's '12 Monkeys' cast 'Homeland'- acteur

'Homelands' David Marciano en 'Ant-Man'- ster David Dastmalchian zullen in seizoen twee van de serie te zien zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De Syfy- serie 12 Monkeys heeft twee nieuwe gastrollen gecast voor het tweede seizoen. Homeland- acteur David Marciano en David Dastmalchian, die nu te zien is in Ant-Man, zullen in het komende seizoen hun opwachting maken.

De twee zullen te zien zijn vanaf de zesde aflevering van seizoen 2 in scènes, die zich afspelen in 1975. Marciano speelt een NYPD detective genaamd John Damato, die een zaak moet onderzoeken rond een seriemoordenaar, die een gevaarlijke affiliatie heeft met de Army of the 12 Monkeys, een organisatie die verantwoordelijk is voor 7 miljard mensen in de wereld anno vandaag de dag in de serie.

Damato zal samen met Cole en Ramse de seriemoordenaar proberen op te sporen, onder meer door terug te gaan in de tijd om erachter te komen wie hij is. Dastmalchian zal de rol van Kyle Slade spelen. Hij is een Vietnam- veteraan wiens gedachten op een unieke manier aan tijd zijn gelinkt. Hij zou wel eens de sleutel kunnen vormen voor Cole en Ramse om een einde te kunnen maken aan de samenzweringen die al eeuwen gaande zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.