search
Lando Calrissian-acteur Billy Dee Williams geeft dikke tip weg over 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Lando Calrissian-acteur Billy Dee Williams geeft dikke tip weg over 'Star Wars'-serie

Na drie jaar voortkabbelen is dit hopelijk de doorbraak voor de 'Lando'-serie.

Na drie jaar trage vooruitgang lijkt er eindelijk weer vaart in de Lando-serie te zitten van Lucasfilm. Billy Dee Williams, de oorspronkelijke acteur van Lando Calrissian, gaf onlangs een hoopvolle update.

Nadat hij eerder in juli een mysterieuze hint weggaf, komt de acteur nu met een soortgelijke update. Ditmaal lijkt hij er geen doekjes meer omheen te winden: er staat ons iets moois te wachten uit het universum, ver ver weg.

Welke rol?


De kans is altijd aanwezig dat Williams een cameo krijgt in de serie, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat de acteur een grote rol zal krijgen. Donald Glover is namelijk vanaf de aankondiging van het project in 2020 aangewezen als dé man om Lando te vertolken.

Sindsdien heeft Glover er de schouders onder gezet en heeft hij ook de rol van schrijver op zich genomen. En dat heeft waarschijnlijk zijn vruchten afgeworpen (als we op de uitspraak van Williams kunnen vertrouwen).

Update


Williams deelde op X (voorheen Twitter): "Ik ben blij om te kunnen delen dat er binnenkort iets groots gaat gebeuren. Dit is een droom die uitkomt voor mij, op alles wat mij heeft gesteund en gedragen door een leven vol dromen en avontuur, is het mijn eer om het met jullie te delen."


Hij rondde hoopvol af: "Zorg ervoor dat je meldingen voor verhalen en berichten inschakelt om op de hoogte te blijven, dit wil je niet missen... May the Force be with you all."

Release


Lando heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. Eerst moeten we nog de nieuwste serie kijken uit de saga: Ahsoka.



Deze Star Wars-spinoff zal uitkomen op 23 augustus bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen