Uitslag poll: Gemengde reacties 'True Detective'

Uitslag poll: Gemengde reacties True Detective

De ene helft stemt voor 'erg goed' en de andere voor 'ronduit slecht'.

Jim Pedd, 19 augustus 2015 18:14

Vorige week vroegen we jullie naar het tweede seizoen van HBO's True Detective. De ontvangst blijkt bijzonder gemengd te zijn en dat past bij de serie zelf. Of je vindt hem goed, of je vindt hem slecht. Een echte middenweg lijkt nauwelijks te bestaan, iets wat de uitslag van de poll bevestigt.
42% van de mensen die stemden, vond het seizoen erg goed. Maar daar staat 37% van de mensen die stemde tegenover, die het seizoen ronduit slecht noemde. De middenweg, vermakelijk, meer niet, kreeg 13 procent van de stemmen. Daarmee is meteen helder wat de meningen echt heel erg verdeeld zijn.

Uit de reacties die jullie gaven, komt een helder beeld van de algemene meningen naar voren. Mensen vinden het seizoen qua verhaal lang niet zo interessant als het vorige seizoen. Maar het acteerwerk, camerawerk en sommige scènes zijn naar jullie meningen dan weer briljant. Daar lijkt ook de verdeeldheid vandaan te komen: de mate waarin het gebrekkige verhaal te compenseren valt door sterk acteerwerk.

Wat vinden jullie van het tweede seizoen van HBO's True Detective?
Erg goed! 42%
Ronduit slecht. 37%
Vermakelijk, meer niet. 13%
Niet heel interessant. 4%
Goed! 4%

Lees meer over: poll, hbo, true detective, tweede seizoen, colin farrell, vince vaughn, rachel mcadams, taylor kitsch, nic pizzolatto, uitslag poll

Populair nieuws