search
Fan van misdaadthrillers? 'The Town' op HBO Max is een echte aanrader
Films / Video/clip/featurette

Fan van misdaadthrillers? 'The Town' op HBO Max is een echte aanrader

Misdaadthriller 'The Town' is momenteel een populaire keuze om te streamen bij HBO Max. Kijk hem nu of voeg hem toe aan je watchlist om later een keer te kijken.

De ruim twee uur durende film is geregisseerd door Ben Affleck, hij speelt ook een hoofdrol in de film. Andere films die hij geregisseerd heeft zijn onder andere Air en Gone Baby Gone.

The Town komt uit 2010 en had een nominatie voor een Oscar op zijn naam staan. Jeremy Renner was genomineerd voor beste acteur in een bijrol.

Crimineel leven


Doug MacCray is lid van een bende meedogenloze bankovervallers die er trots op is dat ze alles kunnen stelen wat ze willen. Jem is ondanks zijn gevaarlijke en snel ontvlambare karakter als een broer voor Doug. Alles verandert echter tijdens een klus van de bende, wanneer Jem voor korte tijd een gijzelaar neemt, de bankdirectrice.

Doug merkt dat hij een oogje heeft op haar en dat ze in de buurt woont, dit maakt Jem alleen maar nerveuzer. Doug wil stoppen met het criminele leven maar moet nog een bankroof voltrekken, terwijl de FBI achter hem aanzit.

Cast


Naast Affleck en Renner zien we in de film Rebecca Hall, Jon Hamm, Blake Lively, George Carroll en Owen Burke.



Sterk gemaakte misdaadknaller


Op IMDb weet de film het met een 7.5/10 goed te doen. Bij MovieMeter pakt de film net zo'n goed cijfer met een 3.57/5. Kondoro zegt over de film, "Keiharde misdaadknaller waar ik mijzelf erg mee kan vermaken. ‘The Town’ is typisch zo’n film: een stel ‘bad-guys’, wapens en harde actie zijn vaak films die mij wel weten te overtuigen.".

Op Rotten Tomatoes scoren de critici de film 92% en het publiek 85%. "'The Town' is een sterke film gemaakt door een veelbelovende regisseur die zich nog maar net begint te ontwikkelen.", vertelt een van de critici.



HBO Max


Mocht je zin hebben in een avondje actie, een goede film met een goede cast, is The Town er zeker eentje om te kijken. Stream de film dan bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen