search
Eleven verdwijnt als hoofdrolspeler in 'Stranger Things' seizoen 5: dit personage neemt het voortouw
Series / Nieuws

Eleven verdwijnt als hoofdrolspeler in 'Stranger Things' seizoen 5: dit personage neemt het voortouw

Het allerlaatste seizoen van de Netflix-hitserie zal de nadruk meer op hem gaan leggen.

Een van de allergrootste series van Netflix maakt zich op voor de grote finale. In het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things gaat de serie weer terug naar waar het allemaal begon; het verdwijnen van Will Byers.

Zo vertelt Ross Duffer, samen met zijn broer de geestelijk vader van Stranger Things, dat de nadruk komend seizoen meer op Will komt te liggen. Het is er volgens Duffer tijd voor.

Op zoekt naar zichzelf


Het nu wereldberoemde Stranger Things begon natuurlijk allemaal met het verdwijnen van Will, gespeeld door acteur Noah Schnapp. Hij is in de seizoenen daarop altijd een beetje een buitenbeentje gebleven.

Hij was de jongste en was voor grote gedeelten van zijn vrienden verwijderd. Nu worstelt hij met zijn seksualiteit. Sinds Will gered werd aan het einde van seizoen één, heeft hij aan zijn ervaringen blijvende, bizarre verschijnselen overgehouden, die in seizoen vijf tot een hoogtepunt komen.

Schnapp zelf is meer dan tevreden


Eerder werd Schnapp al gevraagd over het laatste seizoen. Hij vertelde daarover: "Nou ik kan je vertellen dat ze echt geweldig werk hebben geleverd met Will's personage dit seizoen, en op prachtige wijze alles hebben behandeld wat ze nodig vonden."



Volgens Schnapp wordt de show echt perfect afgesloten. Wanneer we dit kunnen verwachten blijft echter onduidelijk door de welbekende stakingen in Hollywood. Kijk in ieder geval alle vier seizoenen Stranger Things op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen